Thunder Road (2018). Dramă și Comedie cu Jim Cummings

Recomandarea saptamânii 15-21 iulie este filmul independent Thunder Road (2018), scris, regizat și jucat în rol principal de Jim Cummings. Povestea filmului începe cu un scurtmetraj care în 2016 la Sundance Film Festival a primit marele premiu al sectiunii de scurtmetraje (Short Film Grand Jury Prize).

Îl poți vedea mai jos însă nu ar fi rău să vezi direct lungmetrajul, pentru care Jim a reușit să primească finanțare după lansarea scurtmetrajului.

beautiful. fun. tragic.

Startul fimului este epic și m-a făcut să nu mă mai pot dezlipi de ecran până la final. Un polițist aflat în plin divorț cântă și dansează pe melodia Thunder Road a lui Bruce Springsteen, la înmormântarea mamei sale. Linia fină dintre dramă și comedie pe care Jim Cummings reușește să meargă de-a lungul producției mi s-a părut a fi elementul definitoriu a filmului.

Thunder Road – Scurtmetraj (2016)

Vezi aici și un interviu cu povestea filmului:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU