Tinute de primavara, potrivite pentru cel mic!

Iepurasul de Paste a sosit mai devreme la H&M si le-a pregatit celor mici o surpriza

Plimbari prin parc, soare, inghetata, natura, role si baloane colorate, acestea sunt principalele motive pentru care atat tu, cat si cel mic va bucurati de venirea primaverii.

kids catalog hmPentru ca cei mici sa se simta in largul lor la joaca, improspateaza-le garderoba si alege hainute noi,comode si colorate, adecvateatat acestui sezon cat si iesirilor prin parc.Printre optiunile de primavara, iti propunem si noua colectie de primavara pentru copii, @H&M Spring Kids 2014.

In ea poti gasi haine pline de viata, potrivite atat pentru zilele insorite, de primavara, cat si pentru plimbarile tarzii din serile racoroase.

kids catalog hmdkids catalog hmddIn plus, iepurasul de Paste a sosit mai devreme la H&M si le-a pregatit celor mici o surpriza: -20% reducere la orice achizitie din colectia Spring Kids 2014, pana pe data de 19 aprilie!

Descarca acum cuponulde pe ultima pagina a Kids Catalog (http://bit.ly/1g0p4fI) si vino la cumparaturi!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU