Toamna aduce 2 cursuri noi la Centrul Helen Doron 4

 

La Centrul Helen Doron 4 au inceput inscrierile pentru cursurile de toamna in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 6 luni si 18 ani.

Grupele sunt mici si sunt alcatuite din maxim 8 cursanti, astfel incat profesorul sa acorde atentie fiecarui copilas in parte.

Cursurile sunt structurate pe perioada unui an scolar (38 de saptamani), respectandu-se vacantele scolare.

More Fun with Flupe este un curs nou la Centrul 4 Helen Doron din Bucuresti. Acest curs se adreseaza copiilor cu varsta intre 3-6 ani si este continuarea cursului Fun with Flupe si cuprinde 12 episoade noi cu aventurile lui Paul Ward, Granny Fix si Flupe. Cursul More Fun with Flupe ii invata pe copii 650 de cuvinte noi si 25 de cantece si se adreseaza celor care au absolvit cursul Fun with Flupe.

Jump with Joey este un alt curs nou de engleza pentru incepatori cu varsta cuprinsa intre 6 – 9 ani. Poate fi predat si in continuarea cursului Fun with Flupe. Cursul include 12 episoade animate care urmaresc aventurile lui Paul Ward si ale prietenului sau Millie, care il ajuta pe Kangi si pe neastamparatul său fiu, Joey, să rezolve problemele din Storyville.

In timp ce invata limba engleza, copiii se familiarizeaza cu valori importante precum prietenia și protejarea mediului inconjurator.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Copiii invata limba engleză cu ajutorul a 25 de cantece si a multitudinii de jocuri si activitati desfasurate atat in clasa cat si acasa. Jump with Joey este primul curs de limba engleza care foloseste tehnologia realitatii augmentate. Experienta de invatare este cu atat mai incitanta cu cat personajele prind viata in magicele caiete de activitati, completand elementul esential de ascultare acasa din metodologia Helen Doron English.

 

jump with joey

 

Puteti participa impreuna cu copilul dvs. la o LECTIE DEMO GRATUITA, incepand cu data de 1 septembrie.

Va asteptam cu drag sa va inscrieti!

 

Date de contact

Helen Doron English Learning Centre

Liliana Necsoiu

Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap. 5

Sector 1, Bucuresti, Romania

Tel: +40 723 501 280

Fax: +40 212 225 452

Email: [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU