TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID

Aici găseşti cele mai populare articole de pe GOKID, de care tu, cititorii şi abonaţii nostri v-aţi bucurat cel mai mult în ultimii ani şi pe care le-aţi share-uit şi cu prietenii voştri: TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID. Vă mulţumim pentru asta, datorită vouă putem continua proiectul GOKID!

 

TOP 10 ARTICOLE
Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID  

 

Evenimente gratuite pentru copii 1 iunie 2016 in Bucuresti si alte activitati. Ce facem de Ziua Copilului

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID 1 iunie

Ziua Internaţională a Copilului prilejuieşte în fiecare an o multitudine de evenimente gratuite pentru copii. Cum la noi le găseşti pe cele mai importante dintre acestea, lista GOKID de recomandări de 1 iunie a avut anul acesta cele mai multe accesări de până acum. Articolele de sezon sunt in general cele mai accesate, cum a fost şi cel în care am venit cu câteva sugestii de locuri de mers cu copiii iarna in Bucuresti. Nu uita că în orice articol sau eveniment poţi accesa calendarul din dreapta pentru a vedea evenimentele din orice zi a anului. Iată-le pe cele de astazi şi din weekend.

VEZI ARTICOL


Film de animatie pentru copii mici – Baby Einstein

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID

Știm cu toții că televizorul sau desenele animate se folosesc cu moderaţie. Dar știm de asemenea că sunt situații când avem nevoie de un pic de liniște sau timp pentru noi, pe care îl putem obţine implicându-l pe cel mic în ceva care îi place. Cum nu am cunoscut un copil căruia nu-i plac filmele şi desenele animate, foarte cunoscutul film muzical pentru copii mici Baby Einstein – Baby Mcdonald va fi cu siguranţă o soluţie. Acesta le va capta atenția fără să aducă nimic violent sau negativ în viața lor.

VEZI ARTICOL


Veronica film romanesc muzical (1972). Film online

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID Veronica

Copiii se vor bucura să vadă muzicalul românesc Veronica, film îndrăgit de copii, de care s-au bucurat generații întregi din anul 1972 până astăzi. Filmul face parte şi din Top 10 filme romanesti online pt copii din timpul comunismului.

VEZI ARTICOL


Casa Experimentelor. Centru stiintific pentru copii si tineri

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID

Deschis în ianuarie 2016, primul centru științific din România își așteaptă oaspeții să testeze peste 100 de experimente diferite care să îi ajute să înțeleagă mai bine, într-un mod interactiv și distractiv, fenomenele științifice. De la deschidere mulți dintre părintii care au aflat de la noi despre locație au trecut pragul acesteia și s-au bucurat de experimente alături de cei mici.

VEZI ARTICOL


10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

excursii de weekend in familie din Bucuresti Conacul dintre vii

Publicat recent, articolul îţi oferă sugestii de locaţii în apropierea Bucureştiului la care să ajungi relativ uşor şi eventual să te poţi întoarce în aceeaşi ti acasă. Unele locaţii oferp şi cazare, te invităm să studiezi recomandările şi să ne transmiţi impresiile tale de la locaţii comentând chiar în articol.

VEZI ARTICOL


Patinoare Bucuresti – lista completa 2016 – 2017

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID patinoare

Special conceput pentru sezonul distractiei la patinoar, articolul îţi oferă lista completa de patinoare din Bucuresti, atat in aer liber cat si in interior. Vei găsi date actualizate cu preţuri de acces, dacă unele dintre ele sunt inchise, ce oferă fiecare patinoar.

VEZI ARTICOL


11 locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Locatii interesante de descoperit

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID locuri de vizitat in Bucuresti

Listă de locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Iti doresti sa iesi in familie sau sa mergi undeva sa te relaxezi iar copilul tau sa gaseasca ceva interesant de facut? Vei gasi 11 sugestii de locatii cu loc de joaca în interior sau la umbra din gradină.

VEZI ARTICOL


Loc de joaca si lectura pentru copii, Ludoteca Bucuresti

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID Ludoteca

Loc de joaca si lectura gratuit pentru copii, Ludoteca „Apolodor din Labrador” din Biblioteca Naționala a României, Bucuresti. Catalina, mamica unei fetite de 18 luni, care a vizitat la deschidere spatiul de joaca si activitati pentru copii, povesteste cum este acolo.

VEZI ARTICOL


10+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID restaurante cu loc de joacaArticolul ocupă un loc fruntaş în TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID şi ne străduim să îl actualizăm cu informaţii utile pe care cititorii noştri ni le trimit. Când ai un copil și vrei să iei masa în oraș în familie sau cu prietenii- părinți, devine foarte importantă locația, ai nevoie să ai la îndemână o listă de restaurante cu loc de joacă pentru copii, organizată pe sectoare!

VEZI ARTICOL


Masa si ursul – Desene animate pentru copii peste 2 ani

TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID Masa si ursul

Nu te aşteptai, nu-i aşa? Românilor le plac desenele animate cu Maşa si ursul! Şi nu ne referim doar la copii! Nu sunt puţini părinţii care se uită la îndrăgitul serial de desene animate cot la cot cu copiii. Articolul cuprinde lista completa de episoade aparute pana acum. Un serial cu multă multă mişcare şi acţiune nonviolentă. Copiii activi se vor recunoaşte foarte bine în Maşa.

VEZI ARTICOL RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU