Triathlon Challenge – Competitie sportiva pentru copii in Herastrau

09:30:00 - 09:30:00
Sâmbătă 25 August 2012


TriKids Challenge este un eveniment pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-13 ani organizat de Fundatia Chance for Life care gestioneaza triatlonul pentru copii si sustine dezvoltarea acestui sport minunat in Romania, adaugand o noua activitate in portofoliul lor de programe si proiecte. Mai multe despre Fundatia Change for Life…

Vor exista 3 categorii de varsta, pe 3 distante diferite (atat la cros, cat si la duatlon*). Vor fi premiati copiii care termina pe locurile 1-3 de la fiecare categorie. Toti copiii vor primi diploma de participare, tricoul oficial al concursului si medalie personalizata, precum si alte premii din partea sponsorilor.

Cursa va avea loc pe 25 August, in Parcul Herastrau, zona Roata Mare,  in conditii de maxima siguranta si sportivitate si cuprinde 2 sectiune: Crosul copiilor si TriKids.

I. Crosul copiilor (cu starturi diferite, pe categorii de varsta si sex)

Se poate inscrie orice copil cu varsta cuprinsa intre 4-13 ani, pe 25 august, de la ora 8:00 pana la ora 9:15. Inscrierea este gratuita si trebuie facuta numai in prezenta si cu semnatura unui parinte/tutore legal.

– 4-6 ani: 0,5 km alergare (doar insotitit de un parinte);
– 7-9 ani: 1 km alergare
– 10-13 ani:  1 km alergare

START: ora 9:30

II. TriKids*

 
VARSTA ALERGARE BICICLETA ALERGARE
4-6 ani 250 m 1,2km 250 m
7-9 ani 500 m 2.5 km 500 m
10-13 ani 1 km 5 km 1 km

*Din motive de siguranta speciala pentru copii (si tinand cont de recomandarile ITU, pentru copii), proba de inot a fost inlocuita prin dublarea probei de alergare.

Toti copiii care participa la TriKids (proba de duatlon) vor primi cipuri electronice de cronometrare, cu ajutorul carora va fi determinat timpul exact (pe probe – alergare & bicicleta si timpul general).

START: ora 10:20

De ce ar participa copilul meu la acest eveniment?

  • pentru ca cele 2 sporturi (ciclism si alergare) contribuie activ la dezvoltarea fizica si psihica (temperament, atitudine) a copiilor;
  • pentru ca le va spori increderea in fortele proprii, obisnuindu-i de mici sa fie competitivi;
  • pentru ca vor fi niste eroi in fata parintilor, prietenilor si a cunoscutilor (eroi adevarati, nu fictivi);
  • pentru ca isi vor construi un altfel de univers (total diferit de cel care le acapareaza atat de mult viata prin intermediul online-ului/calculatorului si TV);
  • pentru ca…triatlonul este acum joc, maine o joaca si peste cativa ani un stil de viata.

Inscrierea

1. Pentru participarea la  TriKids Challenge, trebuie sa trimiteti un e-mail la inscrieri @ smartatletic . ro cu subiectul INSCRIERE TRIKIDS si urmatoarele date de contact: nume parinte, nr. telefon, e-mail,  numele copilului, data nasterii (ziua, luna, anul), tara, localitatea.

In ziua concursului, fiecare copil trebuie sa vina cu cel putin un parinte care va semna o declaratie de participare si va achita taxa de participare – 30 lei. Toate fondurile din taxa de participare merg catre Fundatia Chance for Life pentru sustinerea programelor si a proiectelor acesteia.

2. Pentru participarea la crosul copiilor este suficient sa va prezentati sambata, 25 august, incepand cu ora 8 (dar nu mai tarziu de 9:15) la Roata Mare, in Parcul Herastrau. Inscrierea se va face la fata locului.

Mai multe detalii pe site.

Mai jos gasiti harta unde va avea loc competitia.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 August 2012

Program:
09:30:00 - 09:30:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL