Unde Mergem cu Copiii în Weekend sau Minivacanţe? Idei de Ieșiri în Zona Bucureştiului

PETRECEM O ZI DE RELAXARE
LA COMPLEXUL VALEA IAZURILOR – MOSTIŞTEA

~ unde mergem cu copiii în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona Bucureştiului Valea IazurilorSituat la doar 24 de kilometri de Bucureşti, complexul Valea Iazurilor se află pe malul unui lac din salba Mostiştea şi cuprinde: pensiune, restaurant, terasa, piscina in aer liber, teren sintetic, balti de pescuit, cabanuţe, terase ponton, foişoare, atv-uri, buggy-uri, hidrobiciclete, zorbing, teren tenis, airsoft. Camerele duble au preturi incepand cu 120 de lei pe noapte. Oferta de Paşte (14-17 aprilie) cu cazare 3 nopţi este de 239 lei/persoană. Vezi aici unde se găseşte locaţie şi cum ajungi.

VEZI DETALII


MERGEM LA CĂŢĂRAT
5 SĂLI DE ESCALADĂ PENTRU COPII ŞI ADULŢI ÎN BUCUREŞTI

~ unde mergem cu copiii în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona BucureştiuluiAi un copil energic, sportiv și căruia îi place să își depășească limitele? Atunci îi poți propune să vizitaţi cateva săli de escaladă pentru copii și adulți din Bucureşti. Cu siguranță că se va îndrăgosti de acest sport minunat și va dori să revină.

VEZI LISTA


FACEM O EXCURSIE DE WEEKEND ÎN FAMILIE
LA MAI PUŢIN 200 KM DE BUCUREŞTI

~ unde mergem cu copiii în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona BucureştiuluiÎţi aducem acum câteva recomandări de excursii de weekend în familie la mai puţin de 200 km de Bucureşti, locuri deosebite unde noi ne încărcăm bateriile iar cei mici le descarcă pe ale lor.

VEZI LISTA


EXPERIMENTĂM LA CASA EXPERIMENTELOR

~ unde mergem cu copiii în zona Bucureştiului ~

Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona BucureştiuluiExpoziţia interactivă de la Casa Experimentelor din Bucureşti îi aşteaptă pe copii şi tineri să descopere lumea tehnologiei prin experimente practice. Atenţie, pe 16 aprilie este închis însă puteţi merge în 15 aprilie, când locaţie este deschisă în intervalul 10:00 – 14:00, sau în 17 aprilie, a doua zi de Paşte.

VEZI DETALII


MERGEM LA EVENIMENTE
– RECOMANDĂRI –

Pernuta somnoroasa Teatrul Ion Creanga GOKIDIată câteva recomandări de evenimente kid-friendly şi pentru părinţi, la care să mergem în această perioadă.

EVENMIMENTE KID-FRIENDLY


Tu unde mergi cu copiii în timpul liber în zona Bucureştiului?

Pagina precedenta
1
2
3
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU