Vacanta non stop cu Asociatia Da’ De Ce

 

Asociatia Da' De Ce vă aşteapta în cadrul celui mai nou concept de Tabără urbană de vară la Zeppelin Schule, între 30 iunie şi 1 august

Tabara urbana de varaDeşi în mod normal cuvântul program şi vacanţă nu par să facă casă bună, Asociaţia Da De Ce (fosta De Dragul Artei) vă propune pentru această vară un orar de antrenament prin programe educative dedicate copiilor care implică joacă, descoperiri, alergat, construit, poveşti, şi de ce nu, tort şi artificii. Programele se adresează copiilor cu vârste între 2 şi 9 ani şi se întâmplă în timpul săptămânii de la 9 la 17 la Zeppelin Schule, în strada Icoanei 17, şi în dimineţile de weekend la Muzeul Naţional George Enescu, librăria Humanitas de la Cişmigiu şi Muzeul Căilor Ferate Române.

Pentru că în vacanţă copiii nu dorm până la prânz şi nu se retrag la umbra unei cafenele cu o carte bună, aşa cum ne-ar plăcea nouă părinţilor de astfel de exemplare active, ci  se odihnesc în mişcare, distrugând miturile legate de rezistenţa fizică şi cheful de vorbit, educatorii Da’ De Ce înţeleg acest lucru aşa că ne-am propus ca în această vacanţă să vă ţinem copiii ocupaţi de dimineaţă până seara.

Ziua unui copil activ începe în zori, aşa că pentru durata săptămânii de lucru vă aşteptăm în cadrul celui mai nou concept de Tabără urbană de vară la Zeppelin Schule, între 30 iunie şi 1 august. Fiecare săptămână aduce educatori noi şi teme diferite dintre care amintim doar câteva: cinema (experimente foto-video, diafilme), odiseea muzicală cu instrumente, ateliere de hăinuţe şi jucării, ateliere de cărţi ilustrate şi foclor pentru copii, lumea plantelor şi apicultură, poveşti despre Bucureşti, land art şi sculptură. Încadrată în programul normal al unei zile de lucru, tabăra ascunde în spaţiul unei case de patrimoniu cu grădină, un concept complet de petrecere a timpului pentru copii: joacă, mişcare, ateliere, masă şi somn. Detalii despre teme şi tarife, găsiţi accesând http://www.asociatiadadece.ro/program/tabara-urbana/.

Accesul la programe se face numai pe bază de înscrieri care se fac de luni, ora 10.00 până vineri, ora 16.00, în săptămâna programului la e-mail: [email protected] (este necesară precizarea numelui programului, numele şi vârsta copilului, iar înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare din partea organizatorilor). Detalii legate de tarife şi modalităţile de plată: http://www.asociatiadadece.ro/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU