Vegan Garden Market – 3 Noiembrie @ Teahouse 5

Sâmbătă 03 Noiembrie 2018
București

Mai jos in limba română!

World Vegan Day is November 1st, and we’re inspired to do our part!

On November 3rd, we’ll bring farmers in one beautiful garden and you’ll find all your weekly kitchen ingredients. This is a first edition! If you like the event, it’s possible to become weekly. Let us know your feelings and we’ll take care of your lifestyle.

We need to be healthy to feel in harmony with life, and plant-based living is a great path towards that.

We’re here to create community and support you in making the best decisions for your own situation, whether you’re just beginning your interest, or already loving the lifestyle for years.

Our farmers and producers are the best quality you’ll find in Bucharest, and we’re happy to bring it all to you.

Where? Teahouse 5, Strada Olimpului Nr 13, Sector 4, Bucuresti

————————————————

Pe 1 Noiembrie are loc Ziua Internațională a Veganismului (World Vegan Day) și ne simțim inspirați să aducem contribuția noastră!

Pe 3 Noiembrie, intr-o gradina frumoasa din Bucuresti, vom aduce pentru voi fermieri si producatori de buna calitate, ca sa puteti avea acces la toate ingredientele necesare bucătăriei saptamanale. Aceasta este prima ediție! Dacă o sa va placa evenimentul si ne veti transmite un feedback pozitiv, vom avea grija de stilul d-voastra de viata, prin organizarea acestui eveniment saptamanal.

Este necesar să fim sănătoși pentru a ne simți în armonie cu viața, iar un stil de viață bazat pe vegetale este un mare pas în această direcție.

Suntem aici pentru a crea comunitate și pentru a vă sprijini sa luati cele mai bune decizii în propriul stil de viata, indiferent dacă sunteti la inceput sau daca iubiti acest stil de viata de ani de zile.

Fermierii și producătorii sunt de cea mai bună calitate pe care o veti găsi în București, iar noi suntem bucuroși să-i avem aproape.

Unde? Teahouse 5, Strada Olimpului Nr 13, Sector 4, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 Noiembrie 2018

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL