Vezi saloanele disponibile în orașul tău cu ajutorul aplicației Stailer

Ne place să mergem la saloanele de beauty din mai multe motive. Pe lângă faptul că primim servicii de beauty pe care nu le-am putea obține acasă, primim și răsfățul cuvenit din partea unor profesioniști cu experiență în domeniu.

Serviciile din industria de hair and beauty sunt multe, ceea ce ne oferă libertatea să alegem ce avem nevoie, atât pentru noi sau familia noastră.

Tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, tratamente faciale, cosmetică facială, masaje de relaxare sunt doar câteva dintre serviciile pe care oamenii le caută atunci când merg la un salon. Însă, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă sunt programările. Și asta pentru că pentru a găsi un loc liber pe scaunul unui stilist, trebuie să sune cu cel puțin o săptămână înainte. Ori sunatul de la un salon la altul înseamnă pierdere de timp și energie. Pentru asta a părut Stailer, o platformă menită să ne eficientizeze timpul să ne ofere soluții rapide atunci când avem nevoie de un serviciu din sfera beauty.

Aplicația Stailer, apreciată în tot mai multe orașe

Pentru a vedea lista de saloane disponibile in orasul tau atunci când ai nevoie de o programare, accesează Stailer și alege ceea ce ai nevoie.

Stailer este o platformă transparentă în care pune la dispoziție toate detaliile necesare pentru o programare în doar câteva minute, fără a mai da vreun apel telefonic: locația exactă prin Google Maps a saloanelor, fotografii reale atât cu salonul cât și cu lucrările efectuate de stiliști, prețurile și durata serviciilor dar și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer.

Iar în cadrul saloanelor activează stiliști cu experiență, care sunt la curent cu tot ce este nou pentru ca noi să ne simțim răsfățați.

Stailer se adresează, femeilor, bărbaților, dar și copiilor. Părinții pot alege stilistul preferat unde copilul va putea fi tuns. Stailer vine cu mai multe beneficii de atât. Pe lângă faptul că este 100% gratuită și poate fi accesată fără limite, la orice oră din zi sau din noapte, avantajele pe care le pune la dispoziție sunt mai variate de atât. Pentru a vedea mai exact detaliile instaleaza aplicatia Stailer din App Gallery, Google Play sau App Store, iar în mai puțin de 5 minute poți face o programare la salonul sau stilistul preferat.

Stailer poate fi accesat din 41 de orașe și nu se oprește aici. În curând se va extinde în toate colțurile țării, iar cei care frecventează saloanele de hair and beauty se vor putea bucura de eficientizare de timp, calitatea serviciilor și gratuitate.

Organizează-ți timpul cu ajutorul tehnologiei

Tehnologia este cea care ne ajută să găsim modalități pentru a ne gestiona timpul în avantajul nostru. La câteva click-uri distanță putem plăti facturi online, ne putem programa la anumite instituții publice, putem face cu ușurință cumpărături sau să comandăm mâncarea noastră preferată. Acum cu ajutorul aplicației Stailer ne putem programa și la un salon de hair and beauty, fără a pierde timp și energie sunând dintr-o parte în alta.

Așadar, accesează stailer.ro vezi dacă este disponibilă și în orașul tău și bucură-te de avantajele pe care le oferă.

Date de contact: [email protected]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU