Vila Rocco – Destinatie de vacanta la Eforie Nord pentru familii cu copii [P]

  Vila Rocco te invita in vacanta la Eforie Nord, pe litoralul romanesc, impreuna cu copilul.

  Eforie Nord se remarca intre statiunile noastre prin calitatea apei marii. Aici se intalnesc rar alge, apa are o adancime potrivita si o coborare lina in multe locuri. Iar valurile, atractia copiilor, sunt nelipsite aproape in fiecare zi.

  In Eforie Nord, vila Rocco este una din vilele remarcate de turisti pentru raportul calitate-pret, fiind premiata 2 ani consecutiv de site-ul www.amfostacolo.ro.

  La vila Rocco suntem apreciati in primul rand pentru locurile de joaca interioare, o facilitate rar intalnita la vilele de pe litoral.

  poza1

  Copiii au la dispozitie o camera de joaca de 40mp gandita pentru cei mai mici (pana in 4 ani), si o alta de 100 mp gandita pentru copiii ceva mai marisori (5-12 ani).

  Exista acces gratuit la trambulina, tobogan, leagane, piramida, catarare, masa tenis, masa fotbal, masa air hockey.

  Prin multitudinea de jucarii, copiii au garantia ca se vor simti bine si in intervalele dintre plaje, sau atunci cand vremea de afara nu este favorabila.

  vila-rocco6

  Nu i-am uitat nici pe parinti, si ei isi pot reface tonusul la sala de exercitii fizice pe care o avem, sau se pot relaxa pe terasa de 100mp de la etajul 3.

  Dotarile vilei sunt moderne, cu 14 camere spatioase (20mp) cu pat king size, AC, frigider, internet.

  Preturile in sezon sunt cuprinse intre 70 si 140 RON camera pe noapte, in functie de perioada.

  Copiii pana in 12 ani au cazarea gratuita.vila-rocco3

  Detalii complete despre oferta noastra gasiti pe siteul www.vilarocco.ro.

  Sunteti asteptati oricand, indiferent de vreme, pentru o cura de aerosoli si pentru ca cei mici sa-si foloseasca la maxim simturile jucandu-se cu nisipul si apa marii!

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU