Vindecarea copilului interior @ Equilibria Center Iasi

Saturday 08 June 2019
Iasi

In fiecare dintre noi, salasluieste un copil. Un copil, pe care multi dintre noi, l-au pierdut in negura timpului. Acest copil, de cele mai multe ori, un copil ranit, in forme diferite, pentru fiecare dintre noi, dar cu siguranta, ranit in vreun fel, este copilul care in cele mai importante momente ale vietii noastre, isi face simtita prezenta, in moduri doar de el stiute, cu mecanisme, construite in perioada in care, creierul nostru superior, era mai putin dezvoltat si ca urmare, coplesit de emotii.
Astfel ca va invit, sa-l regasim in labirintul nostru interior, sa-l lasam sa-si respuna povestea, sa-l continem cu iubirea adultului din noi si sa-l vindecam, pentru ca vindecarea trecutului, inseamna vindecarea prezentului, iar vindecarea prezentului inseamna a mari nivelul de constienta asupra a ceea ce suntem si asupra a ceea ce ne dorim sa devenim.

Acest curs va contine 6 module, cate unul pe luna:
1. Regasirea copilului interior
2. Povestea copilului interior, pe parcursul istoriei sale
3. Secretele copilului interior
4. Suferintele copilului interior
5. Reparentalizare pentru copilul interior
6. Vindecarea/Integrarea copilului interior in launtrul fiintei noastre

De ce sa participi la acest program?
Sa participi daca simti ca in interiorul tau, inca mai salasluieste un copil ranit, care vrea sa-i fie ascultata povestea; daca simti ca uneori, reactionezi disproportionat fata de realitatea din fata ta; daca simti ca iti vine sa plangi fara un motiv anume sau daca pur si simplu nu mai esti conectat cu copilaria ta; daca relatia cu copilul/copiii tai e tensionata sau daca relatia ta de cuplu e in impas.

Vindecarea copilului interior este un program de explorare experientiala a adevaratului tau sine si a copilului tau interior. Vei descoperi cum experientele din copilarie te fac sa fii blocat in viata ta si in comportamentul pe care-l ai. Vom explora eliberarea energiei blocate, iertarea, reparentalizarea si cum sa ai grija si sa hranesti copilul interior, pentru a trai in plenitudine si libertate, intr-un mod cat mai autentic.

Cine va facilita acest program?
Psiholog Irina Rusu – psihoterapeut de familie si cuplu, cu formare in terapie centrata pe emotii si psihoterapie relationala Imago, copil interior constient, mereu parcurgand vindecarea.

Costul programului:
200 Ron/ per modul.

Cine poate participa?
Numarul de participanti este limitat, grupul putand avea maxim 8 copii interiori.:)
Pentru a va face simtita prezenta, va invit sa trimiteti un mesaj privat, pe contul meu de Facebook – Psiholog-psihoterapeut Irina Rusu, urmand sa va ofer urmatorii pasi necesari inscrierii.

Va astept cu drag si cu bratele deschise!

Unde? Equilibria Center Iasi, Decebal 18, Bloc C2, Scara C, Parter, Apt. 2

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 08 June 2019

Program:
09:30 - 14:30

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL