Vineeeeee vacanța cu trenul………”Antipa”! 2013

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” lansează oferta educațională de vacanță pentru familiile cu copii.

programe educationale de vacantaPărinților, care nu știu ce să facă cu copilașii lor câtă vreme sunt plecați la serviciu, Muzeul ”Antipa” le propune diverse programe de educație ştiinţifică, dezvoltarea creativității, imaginației, simțului artistic și a deprinderilor de comunicare și lucru în echipă.

Sunt așteptați toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani la programele noastre, personalizate pe categorii de vârstă, precum: Școala de Vară (activităţi de zoologie teoretică şi aplicată combinată cu tehnici de muzeologie), Corabia Vacanței (program interdisciplinar de zoologie și arte plastice pentru descoperirea morfologiei animalelor), Atelierele de Imaginație Holy Molly (ateliere de creație pentru preșcolari și școlarii mici), Micii Sanitari (ateliere de anatomie umană, igienă și prim-ajutor), Academia Copiilor (module interactive de comunicare, negociere, managementul timpului și al schimbării).

 

Programele zilnice au fost planificate astfel încât, dacă sunt alese într-un pachet complet, ”să acopere” o zi, în intervalul orar 10.00- 18.00 (cu pauză între orele 13.30 – 16.00).

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco

Partener științific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Oraşul Meu, Grădinite.com, 7 Pitici, Salut Bucuresti, prokid.ro, GoKID.ro, inParc, mamica.ro, Media IQ, Zeppelin, Revista Ioana, Melc-codobelc.ro

Descrierea programelor : pe www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Înscrieri de participare: Florentina Purdescu, e-mail: [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU