Ziua Internațională a Familiilor, Sărbătorită în 15 Mai

Ziua internațională a Familiilor este sărbătorită în fiecare an pe 15 mai. O ocazie pentru a discuta despre problemele prin care trec familiile din toată lumea, despre politici în beneficiul acestora.

În 2017 ONU e decis ca Ziua internațională a Familiilor să aibă tema „Familii, educație și bunăstare”. Anul acesta evenimentul urmăreşte să ajute la conştientizarea importanţei familiei în educaţia timpurie şi a promovării oportunităţilor de învățare şi dezvoltare de-a lungul vieţii. Se va pune accept pe echilibrul dintre muncă și familie, cu scopul de a ajuta părinții să îşi joace mai bine rolul educațional și de îngrijire.

ONU a instituit evenimentul la 20 septembrie 1993.

Sursa: un.org

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU