Ziua Internațională a Familiilor, Sărbătorită în 15 Mai

Ziua internațională a Familiilor este sărbătorită în fiecare an pe 15 mai. O ocazie pentru a discuta despre problemele prin care trec familiile din toată lumea, despre politici în beneficiul acestora.

În 2017 ONU e decis ca Ziua internațională a Familiilor să aibă tema „Familii, educație și bunăstare”. Anul acesta evenimentul urmăreşte să ajute la conştientizarea importanţei familiei în educaţia timpurie şi a promovării oportunităţilor de învățare şi dezvoltare de-a lungul vieţii. Se va pune accept pe echilibrul dintre muncă și familie, cu scopul de a ajuta părinții să îşi joace mai bine rolul educațional și de îngrijire.

ONU a instituit evenimentul la 20 septembrie 1993.

Sursa: un.org

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU