1 Iunie De-a busilea prin Muzeul Satului – Concurs cu premii

Vineri 01 Iunie 2018
București

O nouă ediție a concursului de bebeluși cu premii “De-a bușilea prin Muzeu” are loc de Ziua Copilului la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”. De 1 iunie copii de toate vârstele din București și din țară sunt așteptați la o serie de evenimente “sportive”, artistice și culturale.

După succesul primei ediții a concursului cu premii “De-a bușilea prin Muzeu”, realizat în parteneriat cu Photography Studio – Kids & Family, anul acesta așteptam să premiem din nou micii participanți de până la doi ani, în spațiul mirific de la Muzeul Satului. Frățiorii mai mari se vor putea delecta la Atelierele de Desen și Pictură cu mânuțe și picioare și la cel de Modelaj și, pe parcursul întregii zile, la Târgul de jucării, carte pentru copii și dulciuri de sezon. Totodată, va avea loc și expoziția fotografei Cristina Nichitus Roncea”Chipuri de copii în Țara Minunilor”. Atelierele, Târgul și Expoziția se vor desfășura de vineri, 1 iunie, până duminică, 3 iunie 2018.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Ziua specială debutează la orele 10.00 cu premierea copiilor participanți la concursul și expoziția de artă “Satul în inima copiilor de la oraș” după care, la orele 11.00, se dă startul concursului pentru “De-a bușilea prin Muzeu” cu un dans al bebelușilor și mămicilor de la Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare. După festivitatea de premiere a tuturor copiilor urmează concertul “Primăvară tot în floare!” susținut de Corul de copii “Cantus” din Râmnicu-Valcea, profesor coordonator Marian Stroe.
Concursul “De-a bușilea prin Muzeul Satului” va avea loc pe Pajiştea Moişeni, în imediata apropiere a intrării principale. Înscrierile vor începe de la ora 10.00. Micuţii vor trebui să parcurgă o distanţă de șase metri şi concursul se va desfăşura în etape, cu câte șase bebeluşi pentru fiecare repriză. Câştigătorul este cel care atinge cel mai repede linia de sosire iar câştigătorul final se stabileşte după încheierea tuturor reprizelor conform timpului de parcurgere al distanței. Cu sprijinul AQUA Carpatica, toti copii vor câștiga o jucărie de pluș iar Premiul cel mare va fi un sistem de purtare cu motive tradiționale de la Casa Zamfirei. Apa pentru toți bebelușii, este, bineînțeles #AQUACarpaticaKids. Ne vedem pe 1 iunie, când Muzeul Satului se transformă pentru copii în Țara Minunilor!

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 01 Iunie 2018

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL