5 Desene cu Prințese pentru Fetițe

Mica Printesa, Barbie si cele 12 printese dansatoare, Sofia Intai. A fost odata o printesa, Barbie la Scoala Printeselor, Tinker Bell si comoara pierduta. Iti oferim 5 desene cu printese pentru fetite, desene animate online - GOKID!

 

 

1. Mica Printesa (A Little Princess – 1996) – 45 min

Desene animate online cu printese, dublat in romana.

2. Frumoasa Adormita (Sleeping Beauty – 1959)

Printesa Aurora este vrajita de ursitoarea cea rea, Maleficent, ca la cea de a 16-a aniversare sa se intepe intr-un fus otravit. Pentru a preveni acest lucru, tatal sau o ascunde, dand-o in grija celor trei zane (ursitoarele bune).

VEZI FILM (link extern)

3. Sofia Intai. A fost odata o printesa

Viata Sofiei, o fată obişnuită din Misteria, se schimbă atunci când mama ei se căsătoreşte cu regele. Sofia trebuie să locuiască în castel alături de familia ei cea nouă, cu fratele ei vitreg, James şi sora ei vitregă, Amber. [film sters]

Vezi un episod din serialul Sofia Intai:

Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

Degetica. Desene animate online in romana

4. Tinker Bell si comoara pierduta (Tinker Bell and the Lost Treasure)

Tinkerbell pleaca tocmai in nordul tinutului Never Land pentru a-si repara relatia cu prietenul ei Terence și pentru a reface un copac de praf Pixie.

5. Barbie si cele 12 printese dansatoare

Desen animat cu printese, minunata povestea a celor 12 printese care traiau fericite intr-un palat impreuna cu tatal lor, regele. Desene animate cu Barbie, dublat in romana.

VEZI FILM


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU