Viața cu Louie. Serial Amuzant de Desene Animate din Anii ’90

VIDEO. Viața cu Louie (Life with Louie) este un serial de desene animate american din anii ’90 difuzat în România de Fox Kids și Jetix, a cărui poveste se întâmplă în anii ’60. Episoadele sunt pline ochi de întâmplări amuzante din viața lui Louie Anderson, un copil de 8 ani din Cedar Knoll, Wisconsin (SUA).

Louie are nu mai puțin de 10 frați și surori, mulți prieteni și colegi de școală, dar și un inamic pe nume Glen Glenn, care îl bate de câte ori îl prinde. Alte personaje importante ale serialului sunt mama Ora și tatăl Andy. Multe episoade sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, un cunoscut comediant american.

Viata cu Louie Sezon 1, toate episoadele (Ep 1 – Ep 12)

Viata cu Louie Sezon 2, toate episoadele (Ep 13 – Ep 25)

Vezi și: Pettson și Findus. 2 Filme de Animație Minunate Dublate în Română pentru Copii +4 ani

Viata cu Louie Sezon 3, toate episoadele (Ep 26 – Ep 38)

Îți recomandăm: 5 Sfaturi pentru a Crea Povești care Reglează Comportamentul și Ajută Copilul să Scape de Timiditate sau Anxietate

Viata cu Louie O surpriza de Craciun pentru doamna Stillman


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU