Academia de Creativitate pentru copii

  Academia de creativitate Feel smart este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor, pentru a se descoperi pe ei insisi si pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

  La Academia de Creativitate Feel Smart copiii se vor descoperi pe ei insisi pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

  Universul copiilor este strabatut de multa culoare si imaginatie, coordonate pe care cei mici le folosesc intotdeauna pentru a se exprima. Lumea inconjuratoare si timpul devin piese intr-un joc animat de puzzle care poate fi organizat dupa principiile fiecaruia.

  Fie ca este pasionat de desen sau traieste doar bucuria de a „mazgali”, copilul are o predispozitie nativa pentru a fi expresiv prin actiunile sale, porniri pe care de cele mai multe ori societatea sau familia I le reprima, I le ordoneaza si coordoneaza astfel incat el ajunge sa se muleze unui model impus care, de foarte multe ori, nu este in conformitate cu realitatea interioara a acestuia. Echipa „Feel smART” isi propune sa descopere materialul creativ cu care fiecare copil se naste si sa il puna in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Formata din artisti-parinti, cu pregatire in domeniul artei si al pedagogiei deopotriva, echipa noastra se dedica creativitatii copiilor cu multa daruire si profesionalism. Ne propunem sa dezvoltam in fiecare copil o adevarata comoara, explorand sclipirea si nobletea fiecaruia. Pentru ca noi credem in viitorul smART al copiilor nostri!

  Contact Academia de Creativitate pentru copii

  Locatia noua: Calea Dorobanți nr.62, Sector 1, Bucuresti

  E-mail: [email protected]

  E-mail inscrieri: [email protected]

  Website: www.feelsmart.ro

  Tel: 0745 153 086 / 0737646451

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Calea Dorobanților numarul 62

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea a împlinit de curând 11 ani! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU