Acasă la Moș Crăciun. Ateliere și surprize pentru micuții spiriduși la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă

18-19 Decembrie 2021
București

Anul acesta Teatrul Ion Creangă i se alătură lui Moș Crăciun pentru a le dărui micuților spiriduși din București o experiență de neuitat. Pe 18 și 19 decembrie, Teatrul Ion Creangă transformă Sala Mică într-un spațiu magic al Crăciunului.

Aici, în clinchete de clopoței, copiii vor descoperi cum este „Acasă la Moș Crăciun” și se vor bucura de ateliere creative, ateliere de bricolaj și lecturi. Iar pentru ca atmosfera să fie completă, din program nu vor lipsi nici surprizele.

Timp de două zile, actorii Teatrului Ion Creangă îi așteaptă pe copii într-un decor special cu o mulțime de activități care îi vor transpune în universul sărbătorilor de iarnă. Micuții care nu se sfiesc să dea frâu liber imaginației vor avea parte de ateliere de improvizație în care vor construi povești de Crăciun din răvașe nărăvașe, de lecturi și legende pornind de la care vor improviza aventuri și vor construi tot soiul de figurine și decorațiuni. Creativitatea spiridușilor este pusă la încercare și în cadrul unor ateliere de bricolaj, unde aceștia vor descoperi diferite tehnici de lucru: vor confecționa brăduți și coronițe de Crăciun, vor decora fulgi de zăpadă și vor realiza ilustrate origami.

Un alt atelier educativ este cel propus de Școala Gimnazială Liberă Waldorf, partener al Teatrului Ion Creangă. Sub îndrumarea educatorilor Waldorf, micuții participanți își vor confecționa propriile steluțe decorative pentru fereastră, explorând textura hârtiei și folosind elemente de geometrie simplă.

Program – Sâmbătă, 18 decembrie

10:00 – 11:00, Decorațiuni de brad din aluat sărat – Atelier de modelat (3-6 ani)
12:00 – 13:00, Poveste de Crăciun din răvașul nărăvaș – Atelier de improvizație (+5 ani)
15:00 – 16:00, Despre Crăciun – Lectură și atelier de bricolaj (+4 ani)
17:00 – 18:00, Coronița de Crăciun – Lectură și atelier de bricolaj (4-7 ani)
19:00 – 20:00, Legenda fulgului de nea – Lectură și atelier de bricolaj (+4 ani)

Program – Duminică, 19 decembrie

10:00 – 11:00, Poveste de Crăciun din răvașul nărăvaș – Atelier de improvizație (+5 ani)
12:00 – 13:00, Stele transparente la fereastră – Atelier Waldorf (6-10 ani)
15:00 – 16:00, Coronița de Crăciun – Lectură și atelier de bricolaj (4-7 ani)
17:00 – 18:00, Legenda bradului – Lectură și atelier creativ (+4 ani)
19:00 – 20:00, Ilustrată de Crăciun din hârtie colorată – Atelier de origami (+4 ani)

Programul este completat de surprize menite să îmbogățească experiența copiilor și să îi facă să se simtă într-adevăr ca „acasă la Moș Crăciun”. Poate cea mai frumoasă surpriză este vizita Moșului, care va sosi cu sania trasă de reni la Sala Mică a Teatrului, pentru a face cunoștință cu spiridușii cuminți și a le nota dorințele pentru seara de Ajun. Și ajutoarele Moșului au pus la cale surprize: editura Didactica Publishing House a pregătit cărticele cu povești pentru copii și mini-tablouri de colorat pentru părinți, în timp ce gustările delicioase din turtă dulce sunt coapte special de Presto Pizza.

Accesul la ateliere se face în baza biletului de participare – pentru copii și a certificatului digital COVID-19 pentru adulții însoțitori. Deoarece atelierele se desfășoară cu un număr redus de participanți (10 copii pentru fiecare activitate) se recomandă achiziționarea biletelor în avans.

Mai multe informații despre eveniment și program sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți, și pe conturile de social media ale Teatrului Ion Creangă, pe Facebook și Instagram.

Afis-Mos-Craciun Ion Creanga

Detalii Eveniment

Perioada:
18-19 Decembrie 2021

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Ion Creangă, Sala Mică

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Biserica Amzei nr. 21-23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL