Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

Activităţi şi evenimente pentru copii, Saturday 19 November 2016

Activităţi şi evenimente pentru copii, Saturday 19 November 2016

Jules Verne și invențiile extraordinare

Jules Verne și invențiile extraordinare din epoca 1900. Atelier de cultura generala pentru copii cu varsta intre 8 si 13 ani.
atelier-montessori-2-4-ani-montessano

Sambata, 19 noiembrie 2016 va invitam la un Atelier Montessori pentru copii cu varste intre 2 si 4 ani, la care vom lucra cu materiale senzoriale si de viata practica la Montessano - Gradinita Scoala.
Adriana Mitu la Targul gaudeamus –

Te așteptăm în București, în data de 19 Noiembrie, de la ora 11:00, la lansarea primelor patru pachete terapeutice de Adriana Mitu la Targul...
pictura traditionala pe ceramica

Casuta Aventurilor va propune un nou concept de joaca serioasa, dezvoltat intr-o serie de ateliere dedicate apropierii copiilor de traditia si mestesugurile romanesti. Astfel, daca primul atelier  am ales sa il dedicam modelajului in lut, de aceasta data pictura traditionala pe ceramica va fi  in atentia celor mici.
Atelier de povestit şi desenat

In cadrul Targului Gaudeamus va avea loc pe 19 noiembrie un atelier de povestit si desenat pentru cei mici pornind de la atlasul "Harti" a Editurii Humanitas.

Începând cu 10 noiembrie, timp de 11 zile, la București, copiii de toate vârstele au ocazia de a face parte din cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est, atât ca număr de filme, cât și ca număr de spectatori. KINOdiseea 2016 a pregătit pentru anul acesta 38 lungmetraje, 80 scurtmetraje, 28 de ateliere și un bal mascat.
Târgul Internaţional Gaudeamus

Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură va avea loc în perioada 16 - 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo.
Atelierele Gratuite de Creaţie pentru Copii la Gaudeamus

16 – 20 noiembrie, Romexpo Bucuresti, pavilionul central, etaj 1, Salonul de Carte pentru Copii Help Autism in parteneriat cu Aha Kids va asteapta in...
Sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parinti

Academia de creativitate va invita la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintii acestora, pentru a socializa, comunica si a se juca.
teatru-copii-cluj-napoca-2016

Spectacole de teatru pentru copii în Cluj-Napoca în anul 2016. Vezi detalii, când şi unde se joacă, de unde poti lua bilete.

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

Bloguri

VIDEO. Gala de decernare a Premiilor Oscar 2021 din 25 aprilie 2021 a fost transmisă live din două locaţii din Los Angeles: Dolby Theatre...

Teatru Radiofonic

O colecție de povești audio sub forma teatrului radiofonic atât de îndrăgit datorită înregistrărilor realizate începând din 1929 la Teatrul Național Radiofonic. Debutul emisiunilor teatrului radiofonic...

Recomandări

Fie că te pasionează călătoriile sau doar ţi-e dor să pleci într-un scurt city-break pentru a simţi atmosfera oraşelor lumii, în această perioadă în...
Modifica setari cookies