EziuaMea.ro

  Loc de Joaca Petreceri pentru Copii, Sector 3, Bucuresti.

  O Super Poveste despre bucuria de a face un loc de joaca aerisit și luminos, orientat către petrecere pentru copii, ateliere, teatru pentru copii.

  De v-am captivat deja cu titlul EziuaMea și vreți, fără a mai sta pe șagă, iute să ne contactați – (link aici). Dar, de vreți ca să mai stați, povestea să ne-o ascultați, luați loc de vă așezați.

  A fost o dată ca niciodată, pe tărâmul Bucureștiului un loc luminos și spațios ce aștepta cu dor mulți copii să-i treacă pragul (link locație). Ani la rând parcarea de lângă locație aștepta și ea mașinile părinților să se odihnească gratuit după drumul de acasă și până la locul de joacă dar, curajul de a construi un spațiu de petreceri pentru copii abia urma să vină.

  Bunul rege care domnea peste minunatul spațiu a dat zvon în țară că există loc de tocmeală pentru a lua în grijă ceea ce acum se numește EziuaMea.ro O domniță și un domn, auzind propunerea minunată, au sărit în grabă și au mers la rege cu bună credință (link echipa).

  După cum vine vorba, om bun la om bun trage. Voia s-a făcut și a început amenajarea tărâmului de joc și joacă pentru copii.

  Din ASIA Mică s-au adus două trambuline ca să bucure micii aventurieri ori de câte ori vor să sară cât mai sus și aproape de cer.

  Eziuamea_loc_de_joaca_sector_3_bucuresti_P3Mijlocul dintre cele două trambuline a fost ocupat cu un traseu plin de obstacole ce antrenează mișcarea și voia bună.

  La capătul traseului cu obstacole a fost pus un tobogan care duce de sus și până în piscina cu bile colorate.

  Pentru ca momentele frumoase să fie veșnice, din Japonia s-a adus uimitorul ansamblu numit Cabină Foto împreună cu cele mai frumoase și amuzante accesorii – această mașinărie surprinde râsete și voie bună și înmagazinează toată fericirea în imagini.

  Ca din mirajele deșerturilor, pe unul din pereții locului de joacă s-a proiectat jocul interactiv ce îndeamnă copii să arunce cu bilele din pluș, cu mare viteză și mișcare, în obiectele ce apar în fața lor.

  Un covor moale de burete a fost așternut pentru ca toți cei prinși în joc să fie protejați de năstrușnicele căzături.

  Ca să țină frâu la imaginație, au fost aduse:

  • cuburi magnetice din burete, frumos denumite JollyHeap;
  • șină de tren din lemn cu locomotive și vagoane;
  • traseu de drum cu mașinuțe ce se poate așeza după dorința fiecărui copil.

  Magii renumiți au făurit pentru EziuaMea două console Xbox, fiecare cu câte două Joystick-uri pentru a struni în cutia cu imagini personajele din Lego City sau Crash Team Racing Nitro-Fueled.

  Într-un final, podelele din lemn au fost construite pentru a permite circulația celor 10 mașiunuțe fără pedale, ce sunt acționate cu puterea mușchilor. (link Galerie Foto)

  Așa a fost construit spațiul de evenimente pentru copii Eziuamea.ro, locul de joacă perfect pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani!

  Și vestea s-a dus în toate colțurile tărâmului București, de la grupul negustorilor din Dristor la meșteșugarii iscusiți din Titan, din așezarea Tineretului și până la târgul Unirii. Toți au fost foarte bucuroși deoarece își puteau organiza petrecerile doar cu grupul lor, timp de 3 ore și 30 de minute, fără să mai fie amestecați cu alți oameni din breaslă.

  Așa, dragi cititori, la EziuaMea ne dorim să facem copiii fericiți, până la adânci bătrâneți.

  Pentru mai multe informații puteți accesa pagina https://eziuamea.ro/.

  BANNER_eziuamea_webVarste copii: 2 – 7 ani

  Preț: Personalizat în funcție de eveniment

  Date de contact pentru inscrieri: 0741444744 sau email [email protected]

  Locatie: EziuaMea Calea Vitan, Nr. 238, lângă Auchan Vitan

  EVENIMENT TRECUT

  𝐕𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐥𝐚 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐞!

  GOKID și eziuamea.ro vă invită la spectacolul de teatru pentru copii 🦊 „𝐂𝐨𝐫𝐛𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐯𝐮𝐥𝐩𝐞𝐚. 𝐒̦𝐢 𝐫𝐚𝐭̦𝐚, 𝐬̦𝐢 𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥, 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐮𝐥”.

  Vineri, 𝟏𝟗 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, de la ora 𝟏𝟕:𝟒𝟓.

  🧒 Adresat copiilor intre 4 si 9 ani

  🦊 Corbul și vulpea – teatru pentru copii este un spectacol cu iz de fabulă care îl are în centrul atenției pe Vulpino, un vulpoi care iese păcălit din orice împrejurare.
  Corbul, Rața și Ursul îl învață pe eroul nostru că viclenia nu te ajută întotdeauna.
  Haideți să vedeți întâmplările haioase prin care trece șiretul vulpoi!

  𝐃𝐮𝐩𝐚̆ 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐯𝐞𝐭̦𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐚𝐜𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐢𝐧𝐬𝐭𝐞!

  25 de locuri disponibile (Copii)
  Accesul se face pe bază de bilet – https://m.iabilet.ro/bilete-corbul-si-vulpea-si-rata-si…/
  𝐂𝐨𝐝 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝟏𝟎 𝐋𝐞𝐢 din prețul biletului: EZM777GKD
  𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭 valabil pentru 𝟏 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐥 + 𝟏 𝐀𝐝𝐮𝐥𝐭. Pentru Adultul 2 se va achita bilet suplimentar.
  Parcare gratuită în curtea locației, în limita locurilor disponibile.

  Vă așteptăm!

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU