Activităţi de Echitaţie, Şoimărit şi Tir cu Arcul la Basme cu Cai

10-11 Martie 2018
București

Începând de sambata 10 martie, Basme cu Cai va aşteaptă cu activităţile obişnuite: echitaţie, şoimărit, tir cu arcul! Si da, asa cum am promis, promotia de Ziua Femeii este valabila: o lecţie gratuită dacă faceţi abonament în acest weekend sau plimbare gratuită de 5 min pentru doamne şi domnişoare.

In afara orarului de spectacole, in cetatea Basme cu Cai poate fi vizitat ” bestiarul” care include o varietate de pasari de prada, 12 cai si ponei precum si doi lupi cehoslovaci foarte prietenosi. Pot fi practicate in aer liber activitati ca echitaţia pe cai sau ponei cu preţuri incepand de la 10 lei,  şoimăritul sau tirul cu arcul.

Activitati Basme cu Cai

E oficial, incepand de sambata 10 martie va asteptam cu activitatile obisnuite: echitatie, soimarit, tir cu arcul! Si da, asa cum am promis, promotia de Ziua Femeii este valabila: o lectie gratuita daca faceti abonament in acest weekend sau plimbare gratuita de 5 min pentru doamne si domnisoare. Ne vedem in weekend la Basme cu Cai! Detalii si programari la [email protected] sau la 0723977167

Posted by Basme cu Cai on Wednesday, March 7, 2018

Pentru grupuri de copii sau adulti, compania ofera posibilitatea organizarii de activitati de agrement educativ – distractive care includ  echitatie, soimarit, tir cu arcul, aruncat cu potcoava, mica istorie a seilor, jonglerie si acrobatie precum si o varietate de activitati instructionale.
Basme cu Cai ponei
Deasemenea, in incinta spatiului Basme cu cai se pot organiza petreceri pentru zile de nastere, nunti, evenimente corporate, team buildinguri sau concerte.

Ne vedem in weekend la Basme cu Cai! Detalii si programari la [email protected] sau la 0723977167.

Basme cu Cai şoimărit

Detalii Eveniment

Perioada:
10-11 Martie 2018

Orasul:
București

Detalii Locație

Basme cu Cai. Spectacole cu cai pentru copii de 3-70 de ani, agrement calare, experiente cu pasari de prada

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Chitilei, 284

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL