Activitati si evenimente gratuite pentru copii si parinti 17-24 iulie in Bucuresti

Activitati si evenimente gratuite si nu numai, pentru copii si parinti 17-24  iulie in Bucuresti

 

 

evenimente gratuite copii bucuresti

 

Eveniment gratuit pentru parinti: Vineri, 17 iulie, ora 18.30 – Ateliere cu mamici, De ce plange bebe? cu Mihaela Pintea

 

Vineri de la ora 18, Tapusele va invita la atelierul senzorial pentru copii 1-3 ani. Ne jucam, desenam cu scoici si nisip colorat.

atelier senzorial scoici nisip

17-26 iulie, Bucuresti -Festival de Teatru Urban: Spectacole, expozitii, concerte

Festivalul de teatru urban a aparut din dorinta de dezvoltare artistica a circuitului de arta urbana din Bucuresti. Iar pentru a face acest lucru am ales cel mai emblematic loc de cultura urbana, casa din CAROL 53.

Expoziția de fluturi tropicali vii de la Muzeul Antipa este deschisa pana pe 6 septembrie

Expoziția de fluturi tropicali vii oferită de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne îndeamnă să cunoaștem o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa și Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanțe geografice de țara noastră.

Eveniment gratuit: Sambata 18 Iulie, intre orele 10.00 si 12.00, Ziua Portilor Deschise la Matematica Interactiva!

Vino cu copilul tau la acest eveniment  ca sa experimentati impreuna, GRATUIT, conceptul inovativ pe care il propune Matematica Interactiva!

matematica interactiva portile deschise

 

Evenimente gratuite pentru copii in weekend-ul 18-19 iulie, in Parcul IOR.

MiniArtShow ii invita pe cei mici la  atelier si spectacol gratuit pentru copii, cu facepainting, jocuri si dans, in weekend-ul 18- 19 iulie in Bucuresti.

 

Sambata, 18 iulie: Ateliere de creatie pentru copii în cadrul festivalului de artă contemporană Kulturama

Tema generala a acestora este ARTA PE GLOB, iar structura atelierelor este urmatoarea: vom calatorii cu cei mici pe toate continentele si ne vom opri in diverse orase unde vom studia si apoi reproduce lucrari de arta. Vor fi ateliere de pictura, ateliere de colaj si ateliere de mestesugarit. Fiecare atelier in parte va contine o scurta prezentare a orasului si a ceea ce urmeaza a fi lucrat, iar la sfarsitul workshop-ului vom avea o mini expozitie cu lucrarile copiilor. Atelierele vor incepe la ora 18:00 si vor dura aproximativ 2 ore.


ateliere creatie copii gaudi
In data de 18 iulie, ajungem in Europa si ne vom opri la Barcelona pentru a studia si reinterpreta lucrarile de mozaic ale renumitului arhitect Antoni Gaudi.
In cadrul workshop-ului copiii vor reinterpreta si reproduce lucrarile lui Gaudi, vor folosi diverse materiale si tehnici si nu in ultimul rand isi vor folosi creativitatea. La sfarsitul atelierului va avea loc o mini expozitie cu lucrarile celor mici.
Urmărind actualizările de pe pagina de facebook a festivalului şi pagina Asociaţiei veţi găsi datele şi orele exacte de începere a evenimentelor: https://www.facebook.com/events/976445005733698/

 

Sambata 18 iulie, Ateliere de educatie muzicala Dalcroze si Orff pentru copii cu varsta pana in 8 ani.

Asociaţia Dalcroze România propune primul modul de Ateliere „O vară pe note muzicale” : muzică, ritm și mișcare în sonoritatea pianului și a altor instrumente autentice.

 

Eveniment gratuit: Duminica, 19 iulie, Activitati gratuite pentru copii la Festivalul: Sa fim copii inca o zi, la Muzeul Satului Bucuresti.

Spectacole de muzică şi dans, teatru de marionete şi momente de cascadorie, premii la concursurile de desene pe asfalt, de olărit şi jocuri tradiţionale.

 

festival sa fim copii inca o zi

 

20-24 iulie, Ateliere de formare personala si educationala cu Litera Mica

 

23 iulie, Ateliere gratuite pentru copii de istoria orasului Bucuresti – Scoala de vara la palat.

Atelierul săptămânal este împărțit în prezentări vizuale, interactive și activitățile creative pe bază de fișe de lucru, dar și la libera inspirație a copiilor. Se achita doar taxa de intrare la Muzeu, 10 lei.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU