Adaptarea la grădiniță – atelier parenting | Constanța

Sâmbătă 21 Septembrie 2019
Constanta

Unde?
Inimi Colorate (Alexandru Bogza nr. 25, Constanța)

Când?
21 Septembrie, ora 10.30

Investiţie:
65 ron/persoană, 100 ron/cuplu

Înscrieri:
Mesaj privat pe pagina Inimi colorate sau la tel. 0733 462 057

Cine susține acest atelier de parenting?

Alexandra Crivilaru este mamă a doi copii, consilier pentru dezvoltare personală şi parenting, formator acreditat şi instructor “Parenting by Connection”, Hand în Hand Parenting. Dacă doriţi să o cunoaşteţi mai bine, o puteţi face pe site-ul alexandracrivilaru.ro

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Fiecare început este însoțit de emoții. Este firesc, iar momentul în care copiii noștri merg la grădiniță poate fi copleșitor.

Un amestec de bucurie, entuziasm, ușoară nostalgie (parcă ieri era bebeluș!), anxietate de separare, frică de nou ne învăluie, atât pe noi, părinții, cât și pe copil, iar de cele mai multe ori, situația ne dă bătăi de cap.

Fie că cel mic abia acum intră în colectivitate sau revine după vacanță, putem vorbi despre adaptare în ambele situații, deoarece în viața copilului (dar și a părinților) se schimbă o mulțime de lucruri. Iar schimbarea nu vine întotdeauna ușor și lin, ci ne zgâlțâie puțin echilibrul.

Și pentru că acum este perioada în care stresul este cel mai mare legat de adaptarea la grădiniță, organizez acest atelier de o oră pentru a vă aduce la îndemână idei concrete și soluții ca să puteți fi crea alături de copilul vostru amintiri frumoase legate de mersul la grădiniță.

În cadrul acestui atelier vom discuta pe rând, despre ce simt copiii, ce simt părinții, cum se pot exprima în mod constructiv aceste emoții și cum putem transforma intrarea copilului în colectivitate într-o experiență frumoasă. Totul din perspectiva ce are în centru conectarea părinte-copil, respectul și empatia.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Septembrie 2019

Program:
10:30 - 12:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL