Afterlife Bucharest 2019

09-10 Martie 2019
București

Afterlife returns to Bucharest on March 9th after a monumental show in 2017, this time bringing the signature sound and production to transform the Romexpo Pavilion into a Realm Of Consciousness. Hosts Tale Of Us’ mesmerizing soundscapes will be set up by a first Afterlife set from the renowned Laurent Garnier, Swiss duo Adriatique and a live set from Agents Of Time.

Tale Of Us
Laurent Garnier
Adriatique
Agents Of Time (LIVE)

după un show colosal în 2017, Odiseea Afterlife revine anul acesta la București pe 9 Martie cu o producție celestială de sunete și lumini pentru a transforma Pavilionul B1 Romexpo într-o nouă călătorie pe tărâmul conștiinței.

De data aceasta, Afterlife și The Mission reunesc o selecție stelară de artiști pentru o aventură de neuitat până la răsărit. Tale Of Us, Laurent Garnier, Adriatique și Agents Of Time sunt magicienii care vor crea atmosfera Afterlife, un line-up care va fi cu siguranță unul dintre cele mai incitante din 2019.

Așteptați-vă la un show de o adevarată virtuozitate eclectică cu fascinante străluciri eterice de la Tale Of Us, un set de poveste marca Laurent Garnier, groove-uri emoționale semnate Adriatique și condimentate cu incursiunile melodice misterioase ale italienilor Agents Of Time.

La această meditație muzicală adăugați producția vizuală unică a label-ului Afterlife și veți avea un voiaj de neuitat într-un periplu experimental unic pentru fiecare dintre noi.

Detalii Eveniment

Perioada:
09-10 Martie 2019

Ora incepere:
22:00

Ora terminare:
07:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Romexpo

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
65-67 Bd. Marasti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL