Agenda Bio 2016. Eveniment de dezvoltare personală, relațională şi de parenting pentru un stil de viaţă sănătos

Îți dorești să faci o schimbare în viața ta și a familiei tale? În 10-11 septembrie 2016 suntem aşteptaţi în aer liber la Casa Universitarilor la Agenda Bio, un eveniment complet pentru toate vârstele: târg de produse naturale și bio, eveniment de dezvoltare personală, relatională și de parenting pentru un stil de viată sănătos, cu zone ateliere, food court și locuri de relaxare ȋn mijlocul naturii. Accesul este gratuit pentru copii pȃnă ȋn 14 ani.

Agenda Bio 2016 este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atȃt pentru trup, cȃt şi pentru minte şi suflet. Evenimentul se adresează celor atenți cu sănătatea lor, celor pasionați de spiritualitate ca formă de găsire a liniştii interioare şi a fericirii, celor interesați de dezvoltare personală, relațională şi de parenting. De asemenea, invitați să viziteze acest eveniment sunt cei care sunt ȋn căutare şi doresc sa facă o schimbare ȋn viața lor şi chiar a familiei lor, prin adoptarea unor obiceiuri care sa le ȋmpunătățească experiența fiecărei zile.

A doua editie Agenda Bio va avea loc ȋn weekendul 10-11 septembrie 2016, ȋn aer liber, pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, ȋn curtea frumoasei locații Casa Universitarilor Bucureşti. Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de ateliere şi conferințe, ȋn zona verde şi de relaxare, ȋn zona food court şi include degustări şi testări de produse.

Agenda Bio 2016

Ȋn cadrul tȃrgului Agenda Bio 2016 peste 50 de participanți ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici.

Programul va cuprinde seminarii şi cursuri de scurtă durată, pe diferite teme de mare importanță pentru integrarea unor obiceiuri sănătoase ȋn viața de zi cu zi. Veți afla informații şi veți vedea demonstrații pe subiecte precum gătit vegan sau raw-vegan, alimentația potrivită pentru familia ta, cursuri pentru părinți, tehnici de relaxare prin meditație, desen sau dans, practicare de yoga şi pilates şi multe altele. Vor exista şi ateliere permanente pe durata evenimentului care vor cuprinde activități pentru copii, de dezvoltare a abilităților creative şi a imaginției.

La Agenda Bio 2016 va fi amenajată o zonă de food court unde puteți lua masa alături de cei dragi, ca un răsfăț de weekend, cu mȃncăruri, deserturi şi băuturi doar din ingrediente naturale, in stil vegan si vegetarian.

Grădina locației va fi amenajata cu locuri de relaxare, hamace şi păturele, pentru ca voi sa vă bucurați de toate beneficiile relaxării ȋn mijlocul naturii, de aer mai curat şi linişte. Datorită minunatei pădurici veți uita că sunteți ȋncă ȋn centrul capitalei, la doar 5 minute distanță de Piața Romană.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro şi ȋn event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1581929992106422/.

Unde are loc Agenda Bio 2016

Detalii Eveniment

Perioada:
10-11 September 2016

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL