Alege Să Fii un Părinte Conștient! Eveniment Gratuit pentru Părinți

Joi 21 Februarie 2019
București

Nu ne învață nimeni cum să fim părinți. Nu știm cum să ne pregătim pentru a primi copilul cu care am fost binecuvântați. Învățăm totul din mers.

În febra a ce să facem/cum să facem mai bine uităm esențialul. Uităm să ne conectăm cu adevărat cu copilul nostru. Uităm să fim Conștienți pe parcursul acestei călătorii de o viață.

Cu sau fără cartea de parenting în brațe, cu sau fără sfaturile de la mama, bunica, prietena, noi suntem cei de la care copilul nostru ia tiparele de comportament, reactiile, valorile, modelul de viață. Toate acestea sunt nu doar în ceea ce spunem ci mai ales în energia din spatele cuvintelor noastre.

Doar în momentul în care noi devenim Conștienți și ne permitem să trăim momentul Acum în relația cu copiii noștri, doar atunci vom intra într-o relație profundă, Conștientă, cu copilul nostru, renunțând la control și așteptări. Doar așa vom crește alături de ei.

Ce vom face?

Pornind de la perspectiva coaching-ului -si nu numai- că în noi se află toate răspunsurile de care avem nevoie, vom explora, atât fiecare în parte cât și prin împărtășirile grupului, propria noastră cale de a fi Părinți Conștienți.

Vom vorbi despre misiunea noastră ca părinți, despre cum ne putem alinia la valorile și credințele noastre pentru a ne putea însoți copiii pe drumul vieții lor.

Nu vi se va preda nimic, fiindcă viața nu se predă, ci se trăiește, experiență cu experiență..

Cine vă va fi alături: Gabriela Hobeanu Life & Parent Coach

Frecvența: O dată pe lună

Loc de întâlnire: Ok Center, strada Traian nr 1, sector 3

Numar locuri disponibile: 20

Participarea se face pe bază de rezervare a locului. În cazul unui număr mai mare de participanți ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele participante.

Pentru a rezerva un loc vă rugăm completati formularul din linkul https://bit.ly/2Uf6yeA

Toate întâlnirile sunt GRATUITE.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Joi 21 Februarie 2019

Program:
18:30 - 20:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL