Alice in Wonderland. Musical pentru copii peste 4 ani

11:00 - 12:00
Sâmbătă 04 Martie 2017
București

MiniArtShow by Ioana Ginghina v-a pregatit un nou musical, Alice in Wonderland inspirat din Alice in Tara Minunilor.

 

Copiii sunt invitati pe taramul magic din Wonderland.

„Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din CinemaPro într-un tărâm fermecat.

Alice, este o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul. Nu mai vede cat de frumoasa este natura, viata si nu mai crede in povesti

Astfel ca ea intra intr-o lumea fantastica, unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens.

Considerata ca fiind cel mai bun exemplu de literature nonsens, „Alice in Tara Minuniloreste o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani.

Va propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o calatorie initiatica si un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi.

Am ales ca acest proiect sa imbine un decor virtual spectaculos, costume colorate si spectaculoase si o interpretare actoriceasca dinamica pentru ca micutii sa nu se plictiseasca si sa descopre lumea frumoasa si magica a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow.

Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga,proiecțiile si regia Florina Dumitrache, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Eduard Petru Jighirgiu.

Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din București, : Tatiana Selaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepadatu, Andreea Gaica și Diana Manaila.

Detalii spectacol pentru copii Alice in Wonderland

  • Locatie: Teatrul Elisabeta

Poti urmari trailer aici: https://youtu.be/qQfb6fSwNT0

Copiii sunt invitati pe taramul magic din Wonderland.

Biletele se gasesc la casa de bilete Elisabeta, online la: https://goo.gl/LHct62 sau se pot face rezervari la numarul de telefon: 0727703703

 


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 04 Martie 2017

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL