Alice in Sufrageria Minunilor- Teatru interactiv pentru copii

12:00:00 - 12:00:00
Duminică 17 Februarie 2013

Duminica 17 februarie, Alice va asteapta in Sufrageria Minunilor la un spectacol de teatru interactiv pentru copiii de la 2-99 ani.

A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor: o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada.. In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Unchii si matusile devin ei insisi personaje in poveste, dar isi pastreaza unele naravuri din realitate. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.”

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiiilor, “Alice in sufrageria minunilor” imprumuta elemente specifice modului de lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare. Spectacol prezentat in cadrul festivalurile Teatrului de Opereta, „Viata e Frumoasa” editia 2012 si Povesti pentru copii si oameni mari, Decembrie 2012.

cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica) si Doina Pop (Regina)

regie si text: Selma Dragos, costume: Doina Pop, improvizatie muzicala: Loredana Mitrut, foto: Cristina Ropotan.
Intrare: 25 lei/persoana. Biletele la acest spectacol se pot achizitiona  in avans cu plata cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 sau prin www.rezervariclub.ro, detalii la 0734.397.375 in limita a 30 de locuri disponibile.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Februarie 2013

Program:
12:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL