7 Aplicații Gratuite care Ajută Copilul să Adoarmă

Ai făcut tot ce trebuia ca să-l linişteşti pe cel mic şi totuşi nu adorme. Îţi venim în ajutor cu câteva aplicații gratuite care ajută copilul să adoarmă.

Bebe e hrănit și spălat, nu pare să îl deranjeze stomacelul, stai la dispoziția lui și totuși ceva pare să îl deranjeze și plânge. E posibil să fie prea obosit și de aceea nu reușește să adoarmă. Lucru deloc neobișnuit pentru bebeluși, procesul prin care va învăţa să-şi controleze starea de nelinişte interioară va mai dura.

Îți oferim câteva aplicații gratuite care ajută copilul să adoarmă mai ușor: îl poți ajuta cu ajutorul acestora să își creeze un mic ritual la culcare sau îi poți oferi pur și simplu o ambianță sonoră care să îl îmbie la somn.

1. Baby Sleep Instant

Tip aplicatie: auditivă
Descărcă aplicația disponibilă gratuit pe: Android

Aplicația îl ajută pe bebe să adoarmă mai ușor cu sunete monotone de frecvență joasă, provenite din natură (valuri, pârâiaş) şi de la o sumedenie de dispozitive și mașini: mașină de spălat, duş, aspirator, uscător de păr, ventilator, cutiuță muzicală, tren și mașină. Găsești și o funcție facilă de înregistrare. Cel mai mult ne plac însă sunetele umane, cu care copilul se va conecta cel mai ușor: cel al inimii și cel provenit din uter, dar și un shush repetitiv. Poți seta timpul de redare a sunetului de la 5 minute la… infinit.

2. Nighty Night

Tip aplicatie: vizual
Descărcă aplicația disponibilă gratuit pe: iOS, Android

Dezvoltată de creatorul de animație nominalizat la Oscar Heidi Wittlinger, Nighty Night are un concept vizual și îl ajută pe copil oferindu-i varianta unui mic ritual vizual înainte de culcare.

Povestea este următoarea: la o fermă de la țară se lasă seara. În fiecare încăpere este câte un animal care încearcă să adoarmă iar copilul va trece pe la toate că să vadă ce fac și să stingă lumina pentru ca acestea să se culce. În fiecare seară bebe va avea parte de variație întrucât îl va găsi pe animal făcând altceva. În final copilul va stinge lumina în propria cameră și va adormi.

 

3. Baby Night Light

O aplicație completă, atât vizuală cât și sonoră. Poți lasă pe tabletă sau telefon imaginile unor animăluțe simpatice care transmit culori linistitoare în cameră, sau poți utiliza sunete diverse sau melodii de liniștire.

Descarca pentru iOS, Android.

Aplicații Gratuite care Ajută Copilul să Adoarmă cu cântece de leagăn

De cele mai multe ori bebe are nevoie doar de un cântecel de leagăn că să se liniștească și să poată adormi. Iată câteva aplicații care îți oferă chiar asta gratuit, fără complicații și fără să îți încarce peste măsură memoria telefonului

4. Lullabies for Babies (Android)

O aplicație simplă cu cântece de leagăn fără versuri, la care poţi adăuga sunete din natură şi care îți permite să setezi un timer. Fiecare melodie are câte o desen colorat potrivit melodiei.

Descarca pentru Android.

5. Baby Lullaby Collection Free (iOS)

O aplicație gratuită care ajută copilul să adoarmă cu o colecţie de cântece de leagăn cunoscute, pe care copilul le va recunoaște ușor.

Descarca pentru iOS

6. Baby Sleep Lullaby Music Box (Android)

O aplicatie simplă cu cântece de leagan populare în stil cutiuţa muzicală.

Descarca pentru Android.

7. Lullaby Box (Android)

Aplicaţie similară cu Babe Sleep Lullaby Music Box, conţine 13 melodii simple tot în stil cutiuţa muzicală.

Descarca pentru Android.

Indiferent de aplicația pe care o folosești producătorii recomandă să nu lași telefonul foarte aproape de copil și să îl pui în modul avion. Știu ei ceva…

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU