Aprindem împreună luminile de Crăciun – The magic is here! Iulius Mall Cluj Napoca

Sâmbătă 30 Noiembrie 2019
Cluj-Napoca

Este oficial! Ne-am pregătit intens pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă într-un decor de poveste și lansăm invitația de a ni te alătura sâmbătă, de la ora 18.00, la evenimentul special de aprindere a luminilor de Crăciun.

Ne vom reuni în jurul bradului din Curtea de Onoare, acolo unde își va face apariția și Moș Crăciun, după ce a defilat într-o paradă alături de spiridușii săi.
Anul acesta, Crăciunul este unul muzical la Iulius Mall Cluj, așa că și bradul este împodobit cu note muzicale, o sumedenie de luminițe strălucitoare și ornamente elegante. Imensul brad are la bază și o scenetă amuzantă, cu personaje care susțin un concert de iarnă.

După aprinderea luminițelor de Crăciun, te invităm la un concert cu melodii de sezon, susținut de Mihai Bizgan & Band.

Și, pentru că cei mici așteaptă cei mai nerăbdători Crăciunul, le-am pregătit și mai multe surprize. De la ora 19.00, în Atriumul principal vom urmări piesa „Cenusăreasa”, susținută de Teatrul Puck. Spectacolul se impune prin tehnica mânuirii păpușilor, prin decorul și imaginile scenice rafinate și prin alternanța interpretativă marionetă – actor.

Vino sâmbătă, 30 noiembrie, ora 18:00, la Iulius Mall Cluj, să ne bucurăm împreună de strălucirea sărbătorilor de iarnă!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Noiembrie 2019

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Iulius Mall

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Strada Alexandru Vaida-Voevod nr 53B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL