Aritmetica mentala si citire rapida. Antrenament pentru creier prin joaca

București

Aceste practici ii ajuta pe copii la scoala si in viata de zi cu zi prin faptul ca dezvolta, pe langa viteza de calcul si citire, viteza de gandire si cele mai importante abilitati cognitive.

Cu codul GK-Smarty10, valabil pana pe 10 mai, beneficiati de 10% discount din prima luna de curs.

Aritmetică Mentală SmartyKids (Soroban)

Aceasta metoda este recunoscuta in toata lumea ca fiind una dintre cele mai eficiente solutii de stimulare intelectuala pentru copii, cu efecte spectaculoase asupra dezvoltarii cognitive a celor mici.

Dedicat copiilor intre 4 si 12 ani, acest sport al mintii este o metoda de dezvoltare complexa a creierului ce are la baza calculul cu abacul japonez (Soroban). Treptat, viteza de realizare a operatiilor matematice creste si copiii reusesc sa calculeze mintal, fara a mai folosi instrumentul fizic.

aritmetica mentala abacus 1

Aritmetica mentala ii ajuta pe copii la scoala si in viata de zi cu zi prin faptul ca dezvolta cu fiecare curs viteza de gandire si alte abilitati cognitive importante precum:

 • Atentia si concentrarea
 • Inteligenta spatiala
 • Memoria vizuala si auditiva
 • Adaptabilitatea
 • Imaginatia / creativitatea
 • Gandirea logica


 RECOMANDARE


Imbratisand conceptul de invatare prin joaca si cele mai recente instrumente educationale – video-uri animate, manualele cu realitate augmentata, platforma de exercitii online si gameificarea – ii antrenam pe copii in in aceste principii de calcul activand simultan ambele emisfere cerebrale si dezvoltand astfel abilitati cognitive esentiale inca din primele luni de practica.

Cursurile se desfasoara online sau offline (la alegere) in grupe mici de copii si pot fi o optiune ideala de activitate distractiva care sa antreneze creierul, intr-o etapa a vietii in care joaca e pe primul plan.

Aritmetica Soroban si citire rapida smarty kids cursuri

Nu sunt necesare aptitudini deosebite sau inclinatie pentru matematica. Toti copiii reusesc sa isi insuseasca metoda si sa evolueze prin practicarea ei. Cei mici capata mai multa incredere in sine in timp ce isi dezvolta abilitati care ii vor face mai echipati pentru orice provocari si pentru job-urile viitorului.

Despre toate aceste lucruri si multe altele va invitam sa aflati in cadrul unei lectii demo CADOU (online sau offline). Tot in aceste sesiuni, copiii fac cunostinta cu personajul care ii va insoti in evolutia lor si cu primii pasi in folosirea sorobanului.

Pentru inscriere completeaza formularul: https://forms.gle/cJZn8ebQUcKDknt3A

Citire Rapida SmartyKids

In acest curs dedicat copiilor intre 7 si 12 ani, cei mici exerseaza si deprind tehnici de citire rapida si intelegere semantica a textului in timp ce viziteaza prin materiale tematice 12 destinatii din lume si invata despre cultura lor. Ei isi dezvolta in cateva luni nu doar viteza de parcurgere a textului, ci si capacitatea de intelegere a lui, limbajul, pronuntia, memoria, creativitatea si gandirea abstracta-logica.

Puterea de concentrare se dezvolta si ea considerabil alaturi de cultura generala pe parcursul calatoriei, iar materialele distractive si interesante ii fac pe cei mici sa se indragosteasca de lectura.

Happy child jumping out of the books

Alte abilitati care se exerseaza in timpul sesiunilor si se imbunatatesc:

 • tehnica de citire
 • auzul fonetic
 • vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text
 • gândire figurativă,
 • memoria operativă
 • memoria pe termen lung
 • auz fonetic
 • pronunţie emoţional-intonaţională
 • stăpânirea regulilor gramaticale
 • imaginaţie, creativitate.

Despre toate aceste lucruri si multe altele va invitam sa aflati in cadrul unei lectii demo  CADOU (online sau offline). In aceste sesiuni, copiii fac cunostinta cu jocurile si isi masoara abilitatile de exploratori pentru a incepe calatoria.

Pentru inscriere completeaza formularul: https://forms.gle/EmWLSF5V7PQvhUtQ8

La SmartyKids Centrul Vechi profesoarele Smarty sunt cele care ii inspira pe copii si parinti in fiecare zi. Cu blandete, empatie, energie si creativitate, ele ii ghideaza pe cei mici pentru a-si dezvolta super puterile. Fiind maestre in metoda Soroban si in tehnici de citire rapida, alimenteaza curiozitatea infinita a copiilor folosindu-se de ce le place lor mai mult: povestile si jocurile.

Cu codul GK-Smarty10, valabil pana pe 10 mai, beneficiati de 10% discount din prima luna de curs.

Orar
Orarul este stabilit de comun acord cu parintii pentru fiecare grupa, online sau fizic Programul este de luni pana vineri intre 09:00 si 20:30 si sambata intre 10:00 si 18:00.

Varste copii
Intre 4 si 12 ani

Pret
450 lei/8 ore de curs.

Date de contact pentru inscrieri

SmartyKids Centrul Vechi
Calea Victoriei 20, in Pasajul Macca, sector 3, Bucuresti

SmartyKids Timpuri Noi
– locatia se va deschide in curand

Soroban si citire rapida ilustratie

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU