Arta Mărțișorului: Atelier de Creație pentru copii

Sâmbătă 25 Februarie 2023
București

Bine ați venit la Atelierul de Creație pentru Copii „Arta Mărțișorului”! În cadrul acestui atelier, copiii vor învăța cum să creeze martisoare unice și frumoase, tradiționale pentru sărbătorirea primăverii.

Vom începe prin a vorbi despre semnificația Mărțișorului și despre tradiția sărbătorii de 1 Martie. Copiii vor afla că mărțișorul simbolizează venirea primăverii, iar obiceiul de a-l oferi persoanelor dragi datează încă din perioada daco-romană.

După aceea, copiii vor fi îndrumați să aleagă culorile și materialele preferate pentru a crea propriile lor mărțișoare. Aceștia vor fi încurajați să fie creativi și să experimenteze cu diferite forme și modele, cu licheni, mușchi, plante stabilizate și plante uscate.

În timpul atelierului, copiii vor fi încurajați să împărtășească ideile lor cu ceilalți participanți și să lucreze împreună pentru a obține rezultate remarcabile. În plus, vor fi încurajați să învețe despre importanța lucrului în echipă și a colaborării pentru a obține cele mai bune rezultate.

La finalul atelierului, fiecare copil va avea propriile mărțișoare create de ei, pe care le pot oferi cuiva drag ca simbol al primăverii și al speranței pentru viitor.
Suntem încântați să vă invităm să luați parte la acest atelier de creație și să vă bucurați de o activitate distractivă și educativă, produsele handmade aduc plăcere copiilor, le stimulează imaginația și dexteritatea, le dezvoltă viziunea spațială și le încurajează creativitatea.

Toate materialele sunt incluse în costul atelierului.

➡️ Organizator: Craft for Joy
➡️ Când: Sâmbătă, 25 Februarie 2023, ora 11.00
➡️ Unde: Calea Plevnei 145b, București
➡️ Preț: 60 lei

*Gustărelele sunt din partea casei.

Având în vedere că locurile sunt limitate, avem nevoie de confirmare la telefon 0764998258 sau achiziționând biletul online.

Detalii > https://www.facebook.com/events/1656554818133854/

🍀 Hai cu un prieten și beneficiezi de 5% reducere❣

PS: Nu uita să distribui evenimentul în lista ta de prieteni ❣

🌟 Te așteptăm cu drag! 🌟
🌿 Craft for JOY 🌿
🍀 Să aducem natura în casele noastre!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Februarie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL