Atelier de bune maniere pentru tinere domnisoare si viitori cavaleri

Bune maniere               Prin joc si joaca, bunele maniere pot fi intelese si asimilate mai usor si placut de catre copii.

               Traim intr-o societate in care bunele maniere si eticheta par sa fi ramas undeva in secolul trecut, drept pentru care ne propunem sa readucem la suprafata reguli de mult uitate sau numai de unii stiute! Atelierele sunt structurate sub forma a 5 module, fiecare avand cate 4 cursuri, pornind de la normele de baza pana la cele mai complexe. Modulele sunt independente fiecare dezbatand teme separate.

              Cum salut, cum ma prezint si cum ii prezint pe altii, cat si despre ce vorbesc cu o persoana pe care abia am cunoscut-o? Cum imi primesc musafirii si cum ma comport cu invitatii parintilor? Ce cadouri este potrivit sa fac? Cum este politicos sa folosesc telefonul?

              Cateva reguli esentiale – intelese si exersate din copilarie – ne pot ajuta in viata noastra de zi cu zi sa comunicam mai bine cu cei din jur, sa avem o existenta armonioasa si sa fim, la rindul nostru, un model de bune maniere si politete pentru cei din jur.

Varsta minima recomandata: 6 ani

Cursurile se desfasoara la sediul Funny Land, str. Agricultori nr. 54A, sect. 2, in fiecare sambata, incepand cu data de 4 octombrie, ora 10:00.

Participarea se face doar pe baza de inscriere la 0741.096.474 sau [email protected]

Costul unui modul (4 sedinte) – 140 lei – insotitorii au acces gratuit

Va asteptam cu drag!

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL