Atelier de conectare copii 2 ani – 3ani. Din creioane cerate facem inimi colorate

2-3 ani
Sâmbătă 13 Februarie 2016
București

Lumea lui MOMO va invita la atelierul de conectare copii 2 ani - 3ani. cu Adina Cosac, instructor in educatie timpurie. Inimi pentru mama, inimi pentru tata, inimi pentru noi.

Atelier de conectare si creativitate pentru copii de 2-3 ani si parinti, cu Adina Cosac, instructor in educatie timpurie. Inimi pentru mama, inimi pentru tata, inimi pentru noi

“mami, tu știi să desenezi o inimă? ma înveți și pe mine”..și i-am arătat cum știu eu să fac o inimă. A doua zi a venit acasă cu doua inimi de hărtie și mi-a spus..”am un dar pentru tine..dar și pentru tati” și mi-a intins o inima decupată din hărtie. M-am emotionat tare, erau cele mai frumoase inimi pe care le văzusem vreodată, caci erau facute de el.
Iar cand am intrebat-o pe Adina, de-a ce să ne jucam sambata asta, ea mi-a zis sa facem hai să facem inimi, si care sa coloreze cu ele alte inimi. Atunci asta să fie, mi-am zis! Hai să facem inimi pe care sa le dăruim celor pe care ii iubim..colorate, amestecate, in cuptor topite și pe hărtie lipite. Va fi un experiment inedit caci vom folosi creioanele colorate intr-un mod ingenios, ne vom face creioane cerate in forma de inima!
Hai sa vorbim despre iubire. Hai să ascultam cum ticaie iubirea in manutele ingerilor pe care ii iubim cel mai mult pe lumea asta.

 

Detalii Atelier de conectare copii 2 ani – 3 ani

Sambata 13 februarie de la ora 10.00 si 11.30

Cost de participare, 50 lei/copil și se achită cash in ziua atelierului.

De vreti să vă inscrieti, tot ce aveți de făcut este să ne trimiteți un email la [email protected], menționându-ne varsta copilului si datele dumneavoastra de contact.


Iti recomandam si spectacolul:

Teatru interactiv copii. Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Februarie 2016

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL