Atelier de conectare părinte- copil STURZ @ Timișoara

Sâmbătă 23 Februarie 2019
Timisoara

Sunt aici, pentru tine! este o afirmație puternică, de care fiecare dintre noi avem nevoie, în special de la proprii părinți, oriunde și oricum sunt ei. Prin acest atelier, începem seria celor 9 trepte de relaționare în familie (9 ateliere concepute special pentru părinți și copiii 3ani+) și vă provocăm la conectare autentică.

Atunci când părintele este așezat în locul lui, își recapătă puterea, vitalitatea, intuiția, și-și poate conține copilul pe deplin.

Când părintele este complet în rolul de mamă, sau de tată, copilului i se permite să fie în locul său de copil și acesta este un mod sănătos de creștere.

Vă invităm la o experiență dinamică, facilitată prin joc, comunicare și activități senzoriale, al cărei scop principal este să descoperi noi valențe ale relației tale cu propriul copil.

Facilitatori:
Adina Benghea, facilitator constelații familiale și organizaționale, în supervizare, co-fondator al STURZ- Asociația Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie;

Oana Goiceanu, psihoterapeut experiențial, facilitator programe educaționale de tip enrichment pentru copii și tineri, la Centrul STURZ.

Sâmbătă, 23.02, de la 10.30 la 12.00.
Centrul STURZ, Str. Constantin cel Mare 41
Cost: 60 lei/copil+părinte (90 lei/copil+2părinți). Familiile care doresc să participe cu mai mult de 1 copil beneficiază de același tarif.

Înscrieri la: [email protected], 0752110302.

Vă așteptăm cu multă bucurie!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2019

Program:
10:30 - 12:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL