Atelier de conectare părinte- copil STURZ @ Timișoara

Sâmbătă 23 Februarie 2019
Timisoara

Sunt aici, pentru tine! este o afirmație puternică, de care fiecare dintre noi avem nevoie, în special de la proprii părinți, oriunde și oricum sunt ei. Prin acest atelier, începem seria celor 9 trepte de relaționare în familie (9 ateliere concepute special pentru părinți și copiii 3ani+) și vă provocăm la conectare autentică.

Atunci când părintele este așezat în locul lui, își recapătă puterea, vitalitatea, intuiția, și-și poate conține copilul pe deplin.

Când părintele este complet în rolul de mamă, sau de tată, copilului i se permite să fie în locul său de copil și acesta este un mod sănătos de creștere.

Vă invităm la o experiență dinamică, facilitată prin joc, comunicare și activități senzoriale, al cărei scop principal este să descoperi noi valențe ale relației tale cu propriul copil.

Facilitatori:
Adina Benghea, facilitator constelații familiale și organizaționale, în supervizare, co-fondator al STURZ- Asociația Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie;

Oana Goiceanu, psihoterapeut experiențial, facilitator programe educaționale de tip enrichment pentru copii și tineri, la Centrul STURZ.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Sâmbătă, 23.02, de la 10.30 la 12.00.
Centrul STURZ, Str. Constantin cel Mare 41
Cost: 60 lei/copil+părinte (90 lei/copil+2părinți). Familiile care doresc să participe cu mai mult de 1 copil beneficiază de același tarif.

Înscrieri la: [email protected], 0752110302.

Vă așteptăm cu multă bucurie!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2019

Program:
10:30 - 12:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL