Atelier de d3scifrare a emoțiilor prin lectură pentru copii 8-12 ani

15:00 - 16:30
Duminică 12 Februarie 2023
București

Gestionarea emoţiilor poate fi o provocare pentru copii – unele dintre ele fiind prea mari şi prea copleşitoare pentru a fi ţinute în frâu. Fiecare copil se confruntă cu emoţiile în mod diferit, de aceea învăţarea modului corect de gestionare a lor reprezintă o parte importantă a procesului de creştere.

Prin Atelierul de gestionare a emoţiilor, copiii învaţă să identifice trăirile, să le numească, să le înţeleagă şi să le integreze în realitatea proprie cu ajutorul personajelor literare.

Cele patru întâlniri sunt structurate astfel încât să includă partea de analiză şi debatere literară, dar şi scurte sesiuni de înţelegere, exprimare şi interiorizare a emoţiilor cu ajutorul psihologului.

Cu cine ne întâlnim:

Psiholog: Cătălina Stoicescu, psiholog clinician și psihoterapeut specializat în analiză de tip jungian, cu experiență în psihopedagogie, consiliere psihologică individuală și de grup.
Povestitor: Cristina Munteanu, manager de comunicare, lector de manuscrise pentru copii şi adolescenţi, lucrător în arte combinate cu competenţa pe zona literară.

Unde? Seneca AntiCafe, Strada Arhitect Ion Mincu, nr. 1, Bucuresti


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 12 Februarie 2023

Program:
15:00 - 16:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL