Atelier de gatit – Piciul Bucatar

0 ani
12:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 08 Iunie 2013
București

La aceste cursuri de gatit pentru copii vom gati cu pici si pentru pici mancare, bomboane, gustari sanatoase, fara E-uri si alte prostioare.

La aceste cursuri de gatit pentru copii vom gati cu pici si pentru pici mancare, bomboane, gustari sanatoase, fara E-uri si alte prostioare.

Toti piticii se distreaza si invata alaturi de mamicile lor.

Pentru că stresul și ritmul accelerat în care ne ducem existența reprezintă premise pentru un stil de viață nesănătos, în care dietele dezechilibrate, lipsa activităților fizice și extinderea unor vicii devin reguli de trăi.

Vrem să tragem un semnal de alarmă privind alimentația copiilor – segmentul cel mai vulnerabil în ceea ce privește capacitatea de a opta pentru o viață echilibrată. Din datele cercetărilor a reieșit că cele mai frecvente greșeli privind alimentația copiilor variază de la luarea meselor într-un mod dezordonat, la consumarea exagerată a alimentelor sintetice și a dulciurilor cu adaos de îndulcitori sintetici.

Gusturile și obiceiurile alimentare ale copiilor urmează tiparele existente în interiorul fiecărei familii, iar pe măsură ce cresc, cei mici reușesc cu greu să se debaraseze de ceea ce au învățat sau văzut în familie: mâncare cu multă sare, mult dulce sintetic, sucuri carbonatate, consumul de produse tip junk-food și lipsa unei rigori privind alimentația.

Din păcate, pe termen mediu și lung, dezinteresul față de sănătate va duce la dezvoltarea precară a viitorului adult și la apariția unor carențe și boli cu mult înainte de vreme.

Așa s-a născut ideea unui atelier de gătit dedicat copiilor, în care sănătatea face echipă cu socializarea și învățarea cu buna-dispoziție.

Atelierul este pentru copii de 3-7 ani.

Piticii vor avea ocazia de a afla de la Echipa Castelului cum să aleagă alimentele indispensabile unei mese delicioase, dar mai ales sănătoase.

Picii vor fi antrenați într-un joc în care își vor folosi ingeniozitatea în combinarea alimentelor și condimentelor, pentru a crea mese hrănitoare și bogate în vitamine.

Nu numai că vom bucura papilele gustative ale copiilor, dar vom încuraja și susține un stil de viață sănătos și echilibrat.

Ne-am propus așadar, prin intermediul acestui atelier, să dezvoltăm într-un mod jucăuș, atractiv și provocator, abilitățile și sociabilitatea copiilor, cât și să extindem cunoștințele acestora despre implicațiile complexe ale unei alimentații gustoase, dar echilibrate.

Atelierul este adaptat pentru varsta de 3-7 ani

Durată: 1 ora
Număr minim de copii in grupă: 6
Număr maxim de copii in grupă: 10

Investiție: plata se face pe ședință = 40 lei şi include: povestea ingredientelor folosite, „creaţia” piciului bucatar şi 30 minute la locul de joacă.

Cost / sedinta: 40 lei

Detalii: Tel: 0730 515 181 / Email: [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Iunie 2013

Program:
12:00:00 - 12:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Castelul Bucuriei

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Vasile Voiculescu nr.30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL