Atelier de Păpuși la Family Hub | Cluj

Sâmbătă 21 Septembrie 2019
Cluj-Napoca

Când eram mică îmi plăcea foarte mult să îmi fac păpuși. Deși aveam o grămadă de păpuși frumoase, să mi-o fac eu pe a mea aducea o nouă dimensiune jocului. Poveștile din jurul ei se puteau complica mai mult și relația mea cu ea era una deosebită. Dar, dacă stau să mă gândesc, întotdeauna procesul de a le face a fost ceea ce m-a atras. Meșteșugul, atenția, concentrarea și căutarea de soluții pentru o problemă practică (cum ar fi „legarea” capului de corp) au fost adevărele puncte de interes și motivație.

Acum într-o perioadă în care copiii se detașează tot mai mult de latura materială a jocului și de lucrul de mână, ne-am gândit să organizăm un atelier de făcut păpuși din „cârpe”, să vedem dacă nu cumva putem redescoperi farmecul acestei activități. Împreună, vrem să dezvoltăm dexteritatea, să învățăm să coasem, să facem noduri și să decupăm. În plus, vom vedea cum e să creăm din materiale ceva din imaginația noastră și ce povești putem inventa care să implice personajele proaspăt create.

Acesta este un atelier dedicat colaborării dintre părinți și copii, în care învățarea are loc pe toate direcțiile, de la fiecare la fiecare. Este încurajată participarea cât mai activă cu idei năstrușnice.
Materialele necesare vor fi disponibile la locație, dar voi puteți aduce de acasă, dacă vreți, resturi de materiale textile, nasturi, fire de lână etc. care credeți că ar fi utile.

Tarif : 50 lei ( 1 adult + 1 copil)
Locurile sunt limitate iar pentru înscrieri ne puteti contacta la:
40 724 486 960 – Mihaela Florina Bercea
Unde? Family Hub, str. Lombului, nr. 1, Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Septembrie 2019

Program:
11:00 - 14:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL