Atelier de perne decorative de Craciun la Casa cu Rost

Sâmbătă 07 Decembrie 2019
București

Sărbătorile de iarnă reprezintă o perioadă cu o aură specială pentru mulți dintre noi. Fie că decembrie e chiar luna noastră preferată sau nu, mereu există activități de Crăciun pe care le iubim. Unii prepară bucate alese, alții colindă pe la case, unii decorează, iar alții merg la cumpărături după cadouri. Noi, la Casa cu Rost, am pregătit activități pentru toate vârstele și gusturile, ateliere de Crăciun care vor cuceri toți pasionații. Una din noutățile acestui an e atelierul de perne decorative de Crăciun.

Activitatea este potrivită pentru toți iubitorii de lucru manual, pentru creativi și curioși și mai ales pentru pasionații de handmade. Copiii pot participa singuri dacă au peste 7 ani, iar cei mici pot veni însoțiți de părinți. Ne va îndruma pentru a realiza modelul ales și pernuța de poveste doamna Teodora Safta de la Handmade by Teo.

Ce facem la atelierul de perne decorative?
La atelier vom realiza o față de pernă decorativă (dimensiune: cca 40 x 35 cm), cu model specific sărbătorilor de iarnă. Materialul folosit va fi polar, pentru că are proprietatea de a nu se destrăma pe margini după tăiere și de aceea este potrivit pentru aplicații.
Modelul se aplică manual pe fața de pernă. În funcție de complexitatea modelului ales și de îndemanarea/experiența fiecărui participant, realizarea pernuței se poate face în una sau două ședinte.
Participantii pot alege un model din cele disponibile.

Se vor decupa, după tipare, părțile componente ale modelului și se vor aplica prin coasere pe fața de pernă. Când s-a finalizat aplicarea întregului model, se coase fața de pernă și se îmbraca cu ea burduful și suntem gata!

Așadar, alege-ți modelul preferat și înscrie-te la atelier online sau telefonic la numărul 0734131377!

Cost atelier: 50 de lei ședința

Unde? Casa cu Rost, Str. Blanari nr. 23, etajul 5, Bucuresti

Vă așteptăm cu drag în Centrul Vechi!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
12:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL