Atelier de Povesti la Casa cu Rost

Timp de o oră şi jumătate vă invităm într-un spectacol unic până acum la noi, veţi călători în tărîmuri îndepărtate, din Extremul Orient pînă în Europa Occidentală, şi veţi cunoaşte personaje fabuloase şi istorii incredibile, pline de miracole şi pilde adînci de viaţă.

Poveştile pe care le veţi auzi sînt atent selectate din folclorul internaţional şi pregătite în mod special pentru a vă transporta în miezul lor fierbinte, dătător de bucurii şi înţelepciune, indiferent de vîrstă.

Pe langa frumusete povestilor ne vom bucura si de deserturi fabuloase – plancinte, biscuiti i ighetata de casa insotite de limonada aromata.

“De fiecare dată când un copil spune “Nu cred în zâne”, undeva o mică zână moare“, spunea J.M. Barrie, cel care a dat viată cunoscutului personaj Peter Pan.
“Știi tu ce înseamnă să fii copil?

Înseamnă să crezi în dragoste, să crezi în frumusețe, să crezi în credință.
Înseamnă să fii atât de mic încât spiridușii să ajungă să-ți șoptească la ureche, înseamnă să transformi bostanii în calești și șoarecii în telegari, josnicia în noblețe și nimicul în orice, căci orice copil poartă o zâna nașă în sufletul lui” spunea Francisc Thompson.

Iar sâmbătă, 25 august, de la ora 10.30 avem bucuria de a vă invita la atelierul de povești pentru copii, pentru copiii de toate vârstele, pentru copilul din noi.

Intrarea costă 30 lei pentru copii şi 50 de lei pentru adulti.

rezerva un loc la nr. 0734131377

Vă aşteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 August 2018

Program:
De la 10:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL