Atelier dezvoltare personala pentru parinti si copii 0-2 ani

09:00:00 - 10:00:00
Joi 14 Noiembrie 2013

Papusi fermecate, sunete si culori, rasete si cuvinte, teatru si psihodrama, timp de calitate impreuna cu bebelusul tau

Proiect nou adresat copiilor intre 0 si 2 ani si parintilor lor

Dragi parinti, va invitam alaturi de bebelusii vostri, pana la varsta de 2 ani, sa descoperiti lumea fascinanta a sunetelor si a atingerilor alaturi de papusi si alti pufosi care prind viata.

In prima etapa de viata, copilul invata prin imitatie. Se uita in ochii parintilor si a celorlalti adulti, incercand sa inteleaga ce e in jur, ce se vede, ce se aude si mai ales cat mai multe despre el insusi.  Relatia cu copilul se construieste prin joc. O buna relatie cu parintii si jocul  pot dezvalui copilului o lume frumoasa si primitoare pe care sa doreasca sa o exploreze si sa o cucereasca cu bucurie. Si de ce nu, este jocul  o buna posibilitate de a invata sa ne distram impreuna, sa ne cunoastem, sa ne simtim bine mereu si mereu impreuna, parinte si copil.

Pufosii si povestile lor ne vor ajuta sa aducem raspunsuri la intrebari fundamentale cum ar fi : “unde e nasucul”, “ce pot face cu piciorusele”, “dar cu manuta mamei ce pot face”, “ce se aude”, “ce sunt culorile” si multe alte surprize.

In urma acestui atelier parintii vor invata jocuri noi prin care sa relationeze cu bebelusul, sa il ajute sa descopere lumea prin imitatie sanatoasa.

De asemenea, psihoterapeutul Catalina Hetel va raspunde cu placere intrebarilor si nelamuririlor parintilor, in legatura cu etapa de viata pe care o traverseaza impreuna cu bebelusul lor.

Ceaiul, biscuitii sanatosi si fructele sunt din partea casei.

Numarul de locuri disponibile 4/atelier

Timpul de lucru 50 minute

Costuri 40 lei/ atelier.

Locatia in care se va desfasura grupul este in zona rezidentiala Pantelimon, la cabinetul psihoterapeut Catalina Hetel. Adresa va fi aflata personal telefonic, iar la nevoie se poate asigura si transportul.

Ziua de intalnire este joi 7 noiembrie,  intre orele 9 si 10 sau 16-17, la cererea grupului, dar la cerere poate fi stabilita o alta zi si ora de intalnire.

Coordonator atelier: Catalina Hetel, psihoterapeut, actrita.

Pentru inscrieri si alte informatii [email protected],

Telefon 0766 423297

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 14 Noiembrie 2013

Program:
09:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL