Atelier educativ pentru parinti si bebelusi cu varsta intre 0 si 12 luni

11:00:00 - 12:30:00
Miercuri 23 Octombrie 2013

Bebelusul tau e invitat la un PLAYDATE sa descopere un univers senzorial unic, special creat pentru varsta 0-12 luni

voucher Playdate ATCVei învăța alături de bebelușul tău și celelalte mame cum să îi satisfaci nevoia de cunoaștere și cum utilizarea stimulilor senzoriali duce la o dezvoltare complexă a copilului

Cei mici vor explora universul senzorial, vor interacționa într-un spațiu sigur și plin cu informație corespunzătoare etapei de dezvoltare în care se află.

Resurse disponibile: Materiale cu diferite texturi (ferestre senzoriale), jucării adecvate vârstei și nevoilor informaționale specifice, imagini și sunete captivante, toate dispuse pentru a-i stimula pe aceștia  să exploreze și să interacționeze cu mediul din jurul lor.

Activități organizate de un educator cu experiență, în cadrul cărora se vor utiliza doar materialele sigure pentru jocul copiilor cu vârste atât de mici (activități manipulative pentru dezvoltarea musculaturii mici a mâinii, coordonării mână-ochi etc), activități messy etc.

Părinții pot consulta materialele informative și cărțile disponibile în cadrul bibliotecii Centrului, în timp ce savurează un ceai sau o cafea și discută cu alți părinți.

Sesiunile de play-date sunt organizate în intervalul orar 11:00 și 12:30  si sunt conduse de un reprezentant Acorns cu o experienta vastă în lucrul cu copiii sub 3 ani

Urmatoarele sesiuni se dor desfasura în: 9 octombrie, 23 octombrie, 20 noiembrie, 4 decembrie.

Costul unei sesiuni de play date este: 50 lei (1 adult+1 bebelus)

Inscrieri: [email protected]/ 0720 003 069

Numărul de locuri este limitat.

 

Acorns Training Centre este un univers senzorial dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător părinților, educatorilor și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, încă de la naștere.

Spațiul este gândit pe formatul celor existente în Marea Britanie pentru sprijinirea atingerii potențialului maxim de dezvoltare socială, intelectuală și emoțională a copiilor.

Părinții, educatorii, asistenții medicali, bonele, precum și ceilalți adulți ce au un rol activ în viața copiilor, vor beneficia în cadrul centrului de consiliere și informație adecvată, pentru a susține procesul de educare a copilului mic, în acord cu nevoile sale.

 

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 23 Octombrie 2013

Program:
11:00:00 - 12:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Acorns Training Centre

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Chiparosului nr. 34

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL