Atelier Parfumat (uleiuri terapeutice) @ Cluj-Napoca

Sâmbătă 16 Februarie 2019
Cluj-Napoca

Dragelor,

Vă invităm la un atelier practic, util oricărei familii, tuturor celor care doresc să își îmbunătăţească sănătatea sau tuturor celor care doresc o viaţă mai bună.
Aici veţi descoperi cele mai utile sfaturi care vă pot ajuta la păstrarea sau restabilirea sănătăţii, precum și diverse modalităţi de punere în practică.
Pe lângă astea, vom discuta și vom aplica practic câteva reţete pentru spray dezinfectant, rollon relaxant și rollon pentru julituri, ce vor fi luate ulterior acasă.
Dacă aveţi copilași, vă așteptăm cu ei! La Fundamental Fun este locul ideal pentru mămici. În timp ce ne vom răsfăţa cu informaţii și mirosuri diverse, cei mici vor participa la Atelierul De Stimulare Prin Arte Combinate. Muzica, joaca, poveștile și crafturile sunt câteva dintre surprizele pregătite pentru copii.
În momentul înscrierii, mămicile sunt rugate să precizeze dacă vor veni și copiii, cu specificarea vârstei acestora.
Așadar, vă așteptăm în data de 16 februarie, de la ora 10:00, la Fundamental Fun, pe strada Brașov, nr. 56 A, etajul 2, deasupra la Bistro Engels, să ne simţim bine împreună la un atelier practic și înmiresmat.

_____________________

Preţ: 50 ron/ persoană (indiferent dacă vine însoţit de copil sau nu);

Timp: 2 ore (de la 10:00 la 12:00);

Locaţie: FundamentalFun, str. Brașov, nr. 56A, etajul 2, Cluj Napoca.

Atelierul este susţinut de Ioana Mărginean (uleiuri terapeutice DoTerra).

Înscrieri prin SMS la numărul de mobil: 0731995184 sau completand formularul: https://docs.google.com/forms/d/1GljpnSZn1AF9BS0cy85xN3tjqQTvuiFpxW039ZLU2Cw/edit

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Februarie 2019

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL