Atelier quilling – Happy education by [email protected] Timisoara

Sâmbătă 29 Iunie 2019
Timisoara

Seria atelierelor Quilling vine in ajutorul celor care iubesc acest mestesug sau a celor care doresc sa il invete. Dam startul formarii grupelor pentru cei care doresc sa creeze prin aceasta arta, sub forma de abonament cu 4 sedinte de cate 2 ore. O prima grupa s-a format sambata de la ora 11.00-13.00. Dezvoltam tot ce inseamna rabdare, meticulozitate, manuire, finete si desigur creatie si imaginatie fara margini… Aveti poze pe pagina noastra cu ce au lucrat deja copiii. Relatii la tel. 0727843987.

Cursurile de quilling pentru copii te acapareaza inevitabil. O activitate in care nu realizezi cum trece timpul si cat de mult te dezvolta fara sa sti. Mereu iti doresti sa mai faci ….si sa mai faci cate ceva….Cu entuziasm va transmit ca aceasta tehnica se invata atat de frumos si de rapid, de la o sedinta la alta sunt progrese vizibile care te incanta cu adevarat!

Aceasta arta te invata foarte frumos sa te exprimi, sa iti castigi linistea…. Acolo unde cuvintele dau gres, arta te invata sa te exprimi. Tocmai din acest motiv, un cadou handmade te va ajuta sa iti arati sentimentele fata de cei dragi, mai usor si mai repede. Te elibereaza de tensiuni sau emotii negative. Prin quilling, vei reusi sa obtii o stare de liniste, iar tensiunea si anxietatea vor disparea, ca prin minune. Desigur, trebuie sa te concentrezi exclusiv pe aceasta activitate, pentru a nu fi distras de alti factori in timpul creatiei. Iti imbunatateste capacitatea de autocunoastere. Tot cu ajutorul tehnicii quilling-ului, vei reusi sa te cunosti mai bine, testandu-ti, in permanenta, limitele. Pana nu vei duce la capat un astfel de proiect, realizand diferite jocuri pentru cei mici sau obiecte simpatice de decor, nu vei stii cu cat de multa rabdare esti inzestrat. Iti dezvolta spiritul creator. Odata cu crearea diverselor obiecte din hartie, reprezentarile vizuale si perceptiile se vor dezvolta, iar tu vei putea sa perfectionezi niste abilitati deja formate. Nu uita! Quillingul nu necesita talent, ci doar spirit creator.

Ii asteptam pe toti cei doritori la atelierele noastre! Inscrieri prin sms 0727843987.

Unde? Happy education by IC, str. Înfrăţirii, nr.2, Timisoara.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Iunie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Timisoara

Detalii Eveniment Recurent

Atelier quilling - Happy education by [email protected] Timisoara este organizat în perioada 15-29 Iunie 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL