Ateliere de art-terapie cu Nadia. KId-Friendly @ Timișoara

Sâmbătă 16 Februarie 2019
Timisoara

Sambata, 16 februarie 2019, in intervalul 10-12,30 si 15,30-18 va invit la alte doua ateliere de art-terapie la care avem ca tema principala primavara. De data aceasta confectionam martisoare pentru cei dragi si in pauzele de relaxare vom fi pe rand actori, regizori si spectatori la teatrul de papusi. De asemenea, vom avea jocuri de echipa si discutii utile despre viata. Peste toate, presaram muzica de calitate si o poveste terapeutica cu talc.

As vrea sa va reamintesc ce facem totusi la aceste intalniri si la ce ne ajuta. Nu o spun eu, o spun altii, mult mai indreptatiti sa o faca 😉

“Art -terapia utilizeaza toate formele expresive: pictura, sculptura, muzica, literatura, poezia, teatrul si desenul ca mijloace de punere in valoare si imbogatire a personalitatii fiecaruia, ajutandu-l sa exprime emotiile profunde si dificultatile pe care le intampina sau pur si simplu sa se dezvolte armonios.
Beneficiile art-terapiei:
– dezvoltarea inteligentei emotionale
– dezvoltarea abilitatilor emotionale
– cresterea adaptarii in societate
– o dezvoltare armonioasa echilibrata, responsabilizare
– dezvoltarea initiativei
– dezvoltarea imaginatiei si a spiritului creativ
– reducerea tensiunilor si anxietatii
– dezvoltarea unor instrumente sanatoase de rezolvare a conflictelor si dezvoltarea stimei de sine

Fiind o activitate placuta art-terapia ajuta la intarirea Eului, restabilind echilibrul psihoemotional. Ne dezvolta inteligenta emotionala, spiritul creativ, reduce anxietatea, creste readaptabilitatea in societate, dezvoltare echilibrata si armonioasa.Art-terapia nu se adreseaza doar unui anumit segment, ci se adreseaza oricui indiferent de varsta sau de pregatire profesionala.”

Va astept sa va inscrieti la telefon 0737987905. La cerere se pot organiza si sesiuni parinti-copii sau doar adulti. Locatie Ronat-zona Piata de gros, Timisoara.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Februarie 2019

Program:
10:00 - 12:30
15:30 - 18:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL