Ateliere de creatie martisoare prin diverse tehnici 4-15 ani @ Timișoara

11:00 - 12:00
Sâmbătă 23 Februarie 2019
Timisoara

Va amintiti dragi copii ce multe si diverse martisoare am facut impreuna anul trecut? Puteti revedea si albumele de poze de pe pagina noastra! Si in aceasta poza sunt lucrari facute impreuna! Anul acesta va fi si mai frumos!

In luna februarie vom pregati martisoarele pe care le puteti apoi oferi tuturor. In fiecare sambata din luna februarie! Alaturi de acestea vom putea realiza incepand din acest an si felicitari superbe. Atelierele noastre ne dezvolta foarte mult capacitatea de ascultare, redare, creatie, socializare, etc, etc…

Cu pasi repezi se apropie luna martie, iar creatiile handmade trebuie facute din timp, iar timpul trece atat de repede….

Incepem inscrierile si pentru acest tip de atelier, dupa programul nostru obisnuit de sambata intre orele 11.00-12.00 si 12.30-13.30, pentru a le putea cupla.

Taxa unui atelier este de 35 lei/copil. IN CAZUL IN CARE DORITI SA CUPLATI 2 ATELIERE, cu produse diferite desigur, aveti reducere + beneficiati de pauza de 30 min. GRATUITA! Taxa pentru 2 ateliere cumulate este de 65 lei/copil. Pentru frati avem inca o reducere, taxa fiind 30 lei /copil si 55 lei/copil/2 ateliere. Copiii raman singuri la ateliere.

NU UITATI!
Inscrierile se fac prin mesaj privat pe pagina noastra sau prin sms. 0727843987, cu nume parinte, nume copil, varsta si tel. Noi va vom cofirma rezervarea locului. Locurile sunt desigur limitate!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Va dorim o zi minunata si asteptam inscrierile chiar daca nu sunteti foarte siguri cu mult timp inainte si mai strangem confirmarile pe parcurs. Scrieti-ne! Sau apasati butonul de participare! Ne bucuram sa aflam! Nu uitati daca doriti sa distribuiti si celorlalti parinti informatia! Multumim frumos!

#happyeducation #atelierecopii #ioanacovasa

AFTER SCHOOL & Ateliere educative, creative si distractive pentru copii #afterschool #happyeducation #ioanacovasa #copii #ateliere #creatie #educatie

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2019

Program:
11:00 - 12:00
12:30 - 13:30

Orasul:
Timisoara

Detalii Eveniment Recurent

Ateliere de creatie martisoare prin diverse tehnici 4-15 ani @ Timișoara este organizat în perioada 02-23 Februarie 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL