Ateliere Jucăușe în așteptarea lui Moș Crăciun cu Miniricii

16-17 Decembrie 2023
București

🎄🌟 Ho Ho Ho! 🌟🎄

🎁 Participă și tu la Atelierele Jucăușe în așteptarea lui Moș Crăciun. O bucurie pentru copii într-un cadru magic de poveste!

Îi chemăm pe toți micii spiriduși la antrenament! 🦌✨ Lăsați bucuria sezonului să vă umple inimile în timp ce pornim împreună într-o aventură veselă. Atelierul nostru feeric promite o sanie plină de distracție, râsete și creativitate.

🎅 Data și ora: 9, 10, 16 și 17 decembrie de la 10:30-13:30

📍 Locație: Parcul Carol, Teatrul Vasilache, Muzeul Național Tehnic ”Dimitrie Leonida”

🌈 Activități care te așteaptă:

Atelierul lui Moș Crăciun: Pregătește-te să-ți eliberezi artistul interior! Avem o gamă largă de meșteșuguri care vor scoate în evidență spiritul sărbătorilor în fiecare copil.

Atelier de ornamente de Crăciun festiv și practic, unde imaginația se întâlnește cu măiestria în cel mai încântător mod! Să realizăm împreună ornamente personalizate care vor adăuga o notă de magie sezonului tău de sărbători.

Ateliere ghidate de spiriduși: instructorii noștri talentați vor fi la înălțime și vă vor ajuta să creați măști pentru carnaval, păpuși din linguri de lemn, felicitări pentru Crăciun și multe altele. Învață tehnici noi, descoperă sfaturi inteligente și pleacă cu ornamente uimitoare realizate manual pe care le vei prețui în anii următori.

Scrisori către Moș Crăciun: Creați o scrisoare sinceră către Moș Crăciun, împărtășindu-vă urările și visele de Crăciun. Cine știe, s-ar putea să primești un răspuns special de la Polul Nord!

🎉 Și multe alte surprize vă așteaptă!

Cost participare: 120 RON/copil
Prețul include: costul materialelor, apă, cafea, ceai aromat și…o mică surpriză dulce
Copii vor pleca cu produsele realizate.

Accesul se face doar pe bază de rezervare: 0771 756148, 0722 765482

📍 Muzeul Național Tehnic „Prof. ing. Dimitrie Leonida”

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: MiniRicii

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Decembrie 2023

Ora incepere:
10:30

Ora terminare:
13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL