Ateliere pentru copii și #soareînpiept pentru întreaga familie la BountyMărțișor

29 Februarie - 01 Martie 2020

Pentru copii, primăvara începe cu 2 zile pline de ateliere creative la Bounty Mărțișor și-ar fi bine să nu-și uite părinții acasă, căci vorbim despre o destinație de weekend pentru întreaga familie, cu mărțișoare proaspete, cadouri unicat, produse inedite de la creatori români și multe alte bucurii inspirate. Bounty Mărțișor, eveniment creativ de design românesc, va avea loc la Casa Universitarilor pe 29 februarie & 1 martie, chiar în weekendul dintre anotimpuri.

Cei mici pot vota mărțișorul preferat, pot cunoaște artiști români care au reușit să facă din joacă și pasiune o meserie dar, mai ales, își pot crea propria operă artistică de care să se bucure și acasă.

Atelierele se vor desfășura în ambele zile de eveniment între orele 10-19 și combină diverse materiale, tehnici și nivele de dificultate pentru ca fiecare participant să poată găsi ceva nou pentru el și potrivit vârstei lui. Hai să vedem ce ateliere de creație găsim anul acesta la Bounty Mărțișor:

Pictură pe ceramică de la Ch’Artist

O sumedenie de mărțișoare din ceramică vesele și prietenoase ne așteaptă să le îmbrăcăm în culori după propria noastră imaginație.Atelier de Mozaic de la Coloranda

La acest atelier ne vom folosi fantezia pentru a alcătui, din bucăți mici de sticlă de diferite culori și finisaje, un strat decorativ pentru diverse recipiente drăgălașe.

Tablouri pufoase de la Oaia Primordială

Culorile n-au fost niciodată mai călduroase ! Oaia Primordială va susține un atelier de desen cu lână merinos care ne va învăța că nu există limite când vine vorba despre materialele din care putem crea imagini.

Povești luminoase de la Casa Pixie

Aici vom experimenta cu transparențe și culori pentru a crea o scenă de poveste care va prinde viață, ca și natura, abia atunci când întâlnește câteva raze curajoase de lumină.

Atelierele vor dura între 20-40 de minute și vor avea un cost individual între 20-25 de lei, participarea făcându-se pe bază de jeton achiziționat de la intrare.

Dacă între timp vi se face poftă de ceva bun zona gourmet vă așteaptă cu tarte, clătite și burgeri, iar în restaurantul Casei Universitarilor puteți lua masa în familie la un preț foarte mic.

Bounty Mărțișor este ediția de început de primăvară a târgului-eveniment Bounty Fair care, de mai bine de 5 ani, aduce împreună designeri și artizani români entuziaști și talentați. Scopul târgului este să promoveze creativitatea și artizanatul de calitate pe piața românească, selectându-și atent expozanții și încurajând brandurile noi. La fiecare ediție peste 1500 de vizitatori de toate vârstele îi trec pragul, cei mai mulți revenind pentru abordarea proaspătă pe care Bounty Fair o aduce de fiecare dată.

Sperăm că v-am convins să ieșiți din casă și că sunteți de accord, ca și noi, că Mărțișorul merită păstrat viu și sărbătorit cât mai creativ, cu mic, cu mare, an de an. #soareînpiept să aveți !

Mergi către pagina evenimentului și află tot ce găsești la Bounty Mărțișor.

Bounty Mărțișor 2020

29 feb.- 1 martie
Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)
orele 10-19
intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din încasări merg către o cauză caritabila, NU include participarea la ateliere). Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc,din partea brandurilor participante.

Ne vedem acolo ! ☼

Detalii Eveniment

Perioada:
29 Februarie - 01 Martie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL