Ateliere de Robotica LEGO® si Cursuri de Programare si Robotica Virtuala EduBricks

Pentru a ţine pasul cu evoluţia noilor tehnologii şi pentru a oferi cele mai inovatoare soluţii de educaţie tehnologică pentru copii, vă propunem două tipuri de cursuri interactive de programare al roboţilor fizici sau virtuali, care vor ajuta copiii să devină programatori pricepuţi, în timp ce se joacă.

Atunci când programarea se învaţă prin joacă şi observare folosind şi roboţi fizici sau virtuali, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi mai atrăgător şi mai distractiv. Învățarea modului de a coda la o vârstă fragedă poate pregăti cu adevărat copiii pentru un viitor de succes. Pregătim copiii de azi pentru tehnologia de mâine!

Ateliere de Robotica LEGO® si Cursuri de Programare si Robotica Virtuala EduBricks 2

ATELIERUL DE ROBOTICĂ LEGO®
(se desfăşoară fizic)

Atelierele de programare şi robotică EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea şi imaginaţia copiilor, folosind piese LEGO® şi şţiinţa. Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi calculatorul, atelierele noastre îi introduc în tainele roboticii şi programării în cadrul unor activităţi educaţionale distractive şi practice în cadrul cărora construiesc roboţi şi modele din piese LEGO® cu motoare şi senzori pe care apoi le programează să efectueze diferite sarcini şi activităţi.

Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® distractive cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent. Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşuirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare prin experienţe practice.

Un modul se dasfăşoară pe parcursul a 8 săptămâni, durata unui curs este de 90 minute


 RECOMANDARE


ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO®

Se adresează copiilor de 6 – 7 ani
Data de începere: sâmbătă, 06 martie, ora 10:30
Număr maxim de 8 copii in grupă, copiii vor lucra individual
Preţ modul – 600 lei/copil (8 şedinţe)

ATELIERUL DE ROBOTICĂ WEDO®

Se adresează copiilor de 8 – 9 ani
Data de incepere: sâmbătă, 06 martie, ora 12:30
Număr maxim de 8 copii in grupă, copiii vor lucra individual
Preţ modul – 600 lei/copil (8 şedinţe)
Notă: pentru aceste cursuri oferim a 9-a şedinţă gratuită pentru copiii care vor lipsi pe parcursul celor 8 sedinţe programate.

Ateliere de Robotica LEGO® si Cursuri de Programare si Robotica Virtuala EduBricks 3

CURSUL DE PROGRAMARE SI ROBOTICĂ VIRTUALA CODERZ®
(se desfaşoară online)

Cu ajutorul platformei de programare CoderZ® îi invaţăm pe copii să devină programatori calificaţi prin inţelegerea principiilor de programare, de la nivel de începători până la avansaţi prin programarea roboţilor virtuali, printr-o abordare multidisciplinară: programare, robotică, STEM. Copiii sunt atraşi în mod natural de jocurile pe calculator, şi cum ar fi dacă am putea transforma această pasiune a lor într-un proces prin care pot învăța programarea, prin simulări gamificate cu roboţi virtuali 3D, ce simulează experienţe din viaţa reală?

CURSUL CODERZ® CYBER ROBOTICS 101

Este un curs interactiv care îi introduce pe copii în conceptele de bază ale dezvoltării codurilor și roboticii. Copiii vor învăța despre mecanică, navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente (funcții) și multe altele. Prin acest curs copii vor învăța cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, prin simulări prin experienţe din viaţa reală și misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv, in timp ce îşi solidifică si cunoştinţe STEM. Recomandat copiilor de 8-10 ani.

Cursul cuprinde 3 module a câte 8 ateliere săptămânale de 90 minute fiecare
Data de începere: sâmbătă, 06 martie, ora 10:30
Preţ: 500 lei/modul (8 şedinţe)

CURSUL CODERZ® CYBER ROBOTICS 102

Folosind un robot şi mai complex, cu mai mulţi senzori, copii îşi aprofundează cunostinţele de coding prin programe si misiuni mai complexe, ce simulează experienţe din viaţa reală. Copiii vor învăţa despre noţiuni de programare, cum ar fi comenzi, variabile, logică condițională, bucle, funcții și multe altele. Simularea gamificată 3D crează o platformă atrăgătoare şi distractivă pentru a învăţa şi a aprofunda programarea.

Recomandat copiilor de 11-14 ani.
Cursul cuprinde 3 module a câte 8 ateliere săptămânale de 90 minute fiecare
Data de începere: sâmbătă, 06 martie, ora 12:30
Preţ: 500 lei/modul (8 şedinţe)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Martie 2021

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL