Atelierele educationale gratuite la Impact Festival

00:00:00 - 00:00:00
Duminică 08 Decembrie 2013

Duminică, 8 decembrie, vor avea loc la Impact Hub Bucharest 5 ateliere educaționale și sesiuni demonstrative dedicate copiilor și părinților

Ateliere educaționale gratuite pentru copii si parintiAtelierele pentru copii si parinti fac parte dintr-un program mai amplu, Impact Festival, un eveniment de 3 zile, cu peste 40 de organizații participante ce va include un târg, ateliere pentru antreprenori și viitori antreprenori, sesiuni inspiraționale dar și sesiuni demonstrative și educative pentru părinți și copii.

Evenimentul este organizat de către Impact Hub Bucharest și marchează schimbarea oficială a numelui The HUB Bucharest în Impact Hub Bucharest.

 

“În ultimul an și jumătate, de la lansarea The HUB Bucuresti, ca membru al unei rețele globale de hub-uri, ne-am concentrat pe impactul pe care membrii noștri îl au și asupra impactului colectiv pe care rețeaua din care noi facem parte îl are atât la nivel local cât și la nivel global. Am realizat asta prin dezvoltarea unei comunități antreprenoriale interactive, evenimente săptămânale de dezvoltare a abilităților antreprenoriale, acceleratorul de afaceri 60 days challenge, conferința internațională dedicată inovării sociale Connection și a unei platforme on-line de colaborare dedicată membrilor.

6 decembrie marchează continuarea unei călătorii interesante pentru noi toți, de această dată sub numele de Impact Hub Bucharest însă dedicați în continuare impactului – de la pașii creativi și inovatori de cristalizare a ideilor până la procesul palpitant de punere în practică și creștere a acestora.” – a declarat Oana Păun, Managing Director Impact Hub Bucharest

 

Programul zilei dedicate copiilor și părinților la Impact Festival

Pentru copii

  • 10:00 – 11:30 – Jocuri pentru copii și părinți
  • 15:00 – 16:30 – Atelier de gătit pentru copii

Pentru părinți

  • 11:30 – 13:00 – Cum alegi bona potrivită?
  • 13:30 – 14:30 – Cine are nevoie mai mult de educație, părintele sau copilul?
  • 15:00 – 16:30 – Atelier pentru părinți despre educația copiilor

 

Sesiunile sunt gratuite și deschise, înregistrările fiind disponibile pe http://impactfestival.ro

De asemenea, sâmbătă, 7 decembrie, începând cu ora 11 va avea loc un târg interactiv, la care vor participa peste 20 de expozanți care au un impact în societate prin produsele și serviciile lor. Accesul la târg este gratuit și deschis oricărui vizitator.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 08 Decembrie 2013

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Impact Hub Bucharest

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Building 2, 1st floor

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL